25. toukokuuta 2011

Daddy said you gotta show the world the thunder.


Espe, kesä 2009.

Eilen oli tyhmä sää. En tykkää sateesta paitsi silloin, kun on tarpeeksi lämmintä ja oikeasti sataa kunnolla, silloin kyllä voisin istua sateessa pitkäänkin jos ei tulisi kylmä. Sateesta huolimatta menin illalla ratsastamaan Lehtolaan, ja ihmetyin suuresti: listassa nimeni kohdalla luki Espe ! Tosiaan, Espellä olen mennyt viimeksi 2 vuotta sitten. Se on sellainen läsipäinen nuori torinhevostamma, jolla ei ole kaikki asiat ihan hallussa. :') Olin kuitenkin tuntiin todella tyytyväinen, omasta mielestäni ainakin meni hyvin ! Mentiin puomiharjoituksia, joissa piti lyhentää ja pidentää askelta, ja lopuksi hypättiin pientä ristikkoa. (Espellä ei ole hypätty paljoa, ja sillä on tosiaan suuri ilonaihe jos se tulee esteeltä alas oikeassa laukassa.. niin. :)) Espe oli tosi kiva ja sillä olis kyllä hyppykapasiteettia enemmänkin kun mitä sillä Lehtolassa tehdään. Saatiin jopa kehujakin vähän. <:


Tänään koulussa ei ollut mitään erityistä, tai no, yritysmessuja ja yrittäjyysluentoja. Siinähän se päivä menikin toisia kuunnellessa. Oli siellä ihan kiinnostavaakin juttua. <: 

Koulun jälkeen otin muutamia kuvia ja koitin leikkiä bokehilla. 
En nyt tiedä miten onnistuin, kommentoida saa !





hassu mehiläinenkin eksyi kameran eteen ! 

Meinasin tänään bilsantunnilla muuten tylsyyksissäni ja ikävissäni piirrellä käsivarteni täyteen tusseilla, mutta onneksi viime hetkellä tajusin, että mulla piirrustukset tuppaa jäämään käsiin kiinni ainakin viikoksi, vaikka niitä kuinka hinkkaisin. Ja sehän ei tietysti olis kauheen kivaa päättäreissä olla semmoset vanhat harmaat piirrustukset käsivarsissa... Onneksi muistin ! 

Ps. Voin taas iloita tän illan, Tekniikan Maailma tuli postissa ♥ (ei, en ole koskaan ollut kiinnostunut miesten jutuista.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti