16. toukokuuta 2011

Ihanaa leijonat ihanaa !


Täytyy heti näin aluksi tunnustaa, että en mikään suuri lätkäfani ole ja en ole missään vaiheessa haaveillut olevani  Granlundin tai muidenkaan lätkävaimo. Mutta kyllä se MM-kulta, ja vielä Ruotsin voitto tuntuu vaan yksinkertaisesti niin hyvältä että pakko sitä on hehkuttaa vähän. <:

Hieman hävettää niiden puolesta, jotka eivät ole ennen ilmaveiviä kuulleetkaan Granlundista, ja nyt ovat niiiiin rakastuneita siihen. Onhan se vielä sinkkukin. Eihän se ole edes mitenkään hyvännäköinen ainakaan mun silmään, vaikka se ilmaveivi tosiaan oli mahtava !

Tämä päivä meni eilisen tapaan aika koomassa, olin koulussa ihan väsy koska saatoin nukkua viime yönä 4 tuntia. Kun kotiin pääsin, oli pakko jutella Elinan ♥ kanssa, jonka jälkeen suuntasin pienille päiväunille... Hehee, ne vahingossa venyivätkin 2 tunnin mittaisiksi koska kukaan ei herättänyt. :I Nyt sitten pitäisi vielä jaksaa lukea ahkerasti huomisiin enkunkokeisiin.

Tänään kyllä satoi vettä, mutta oli pakko lisätä näin kiva kesäinen kuva. (:

4 kommenttia:

  1. phiih ♥ hajosin muuten tänään ku yks oli pistänyt facebookin tilapäivitykseen "KAUPASTA SAMPPANJAA" :----------------DDDSDad sadasdasdadasdksahjdsa samppanjaa ja oikee kaupasta

    meidän poika on tullut kotiiiiiiiiin!

    VastaaPoista
  2. KAUPASTA SAMPPANJAA kyllä vain XD aaahhahahaahiiihiihi. :DD

    jotkut on... SAUNOMASSA

    VastaaPoista