14. toukokuuta 2011

What if I say I'm not like the others ?


Eilen mentiin koulun jälkeen, tai no sen jälkeen kun Jannika suoritti hygieniapassia (mä en sit kuitenkaa suorittanu. tulin siihen tulokseen etten kuitenkaan tee sillä välttämättä vielä mitään.), Jannikalle. Siellä meillä oli hauskaa, kuten aina meillä on, vaikka tehtiinkin hommia aika paljon. Jannikan porukoillahan on siis fasaanifarmi tai miks sitä kutsuis. :D:D Fasaaneja kuitenkin paljon. Ajeltiin mönkijällä ja naurettiin, katsottiin ihan törkeen kaunista auringonlaskua hiekkakuopalla ja paljon muuta. Harmitti vaan suuresti kun en viitsinyt ottaa tota kameraa mukaan, koska pelkään sen puolesta niin paljon. Ja Jannikalla niitä eläimiä on paljonkin (ja pikkusisko), jotka sen olis voinu tappaa. Nyt noi kuvat on jotain ihan kauheeta kännykkälaatua :I 




Tänään sitten oonkin viettäny aikaani biologian kirjan parissa, lukien viimeisiin kokeisiin. En usko vieläkään että koulua olisi jäljellä enää tasan 3 viikkoa ! Se tuntuu ihan järkyttävän vähälle. Kauheeta. En halua erota näistä ihmisistä (no ok, on ihan kiva kun joistain pääsee eroon.. :D), kun joitakin en välttämättä nää enää koskaan. :I Masentavaa. Ehkä meidän luokasta tulee sitten lukiossa kiva. Pakko toivoa. Ja pitää pitää yhteyttä niihin jotka muuttaa pois. <: 




Ja näistä kuvista voikin varmaan päätellä yhden harrastuksistani, tarkoitan pianonsoittoa. Pienestä asti olen sitä pimputellut, mutta ihan opetuksessa kävin viimeiset 8 vuotta. Lukion takia lopetan tunneilla käymisen, mutta tulee tuota siltikin soiteltua. Ja nuotitettua itse biisejä. (----:

Illalla voisikin katsoa Euroviisut. Tai ainakin osan niistä, pakkohan se on nähdä miten Paradise Oskar menestyy ! Jotenkin en jaksa uskoa, että se kovinkaan hyvin menestyisi, mutta nojaa onhan sitä Euroopassa hehkutettu. Ehkä se sitten on hyvä joidenkin mielestä. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat värit noissa kahessa viimesessä =) Ne sopii toisiinsakkin

    VastaaPoista
  2. kiitos <: tykkään ite kans !

    VastaaPoista