17. elokuuta 2011

These moments will be always in my mind.

Jeaaa nyt päätin pystyä tähän, eli nyt saatte postauksen kesäloman yhdestä kivoimmasta viikosta, nimittäin se viikko kun Elina tuli meille tänne Keski-Suomen ja Itä-Suomen rajoille. :)


Sunnuntaina käytiin hakemassa Elina Jyväskylästä meille. Tuo huomaavainen neiti oli väsännyt mulle synttärilahjankin ! Oikein itsetehty kaulakoru vanhasta kolikosta ja POMPO-pinssi (: Aivan mahtava lahja jos multa kysytään. Sunnuntaina jouduttiin sitten suuntaamaan mökille olosuhteiden (porukoiden) takia, ja syötyämme mustikoita ja kun olin tutustuttanut Elinaa paikkaan, lähdettiin pienelle iltakävelylle kameroiden kanssa. 

täs mä ja mun pippeli ! 
tässä näätte Elinan ja hänen pippelin !
tykkään siitä <;
kenkäpilvi !! 
Palattiin sitten pienen höpöttelyreissun jälkeen takaisin mökille, jossa syötiin grilliruokaa ja naurettiin Iipan kärventyneelle prinssinakille. (...... XD) Kärvisteltiin törkeän hitaan nettitikku-yhteyden kanssa ja päätettiinkin jossain vaiheessa iltaa (tai yötä..) mennä laiturille viilentymään ja ihailemaan maisemaa. 



Maanantaina mentiin kotiin ja jäätiinkin sinne sitten yöksi ilman porukoita. Jo tavan mukaisesti söimme Aino-suklaajäätelöä, kävimme kylällä kaupassa ja tein elämäni eniten maksavat ruokakauppaostokset (yli 30 € ! o__O) ja illalla ennen pitsan tekoa meikkasin Elinan ja tarkoitus oli lähteä kuvaamaan, mutta olosuhteet ei suosineet meitä joten kuvat on vähän mitä on... Loppuvaiheessa se meni lähinnä leikiksi ja hajoiluksi jonka ehkä kuvistakin huomaa. :D




ROAR




elinan muiskis-ilme..






suurimmat naurunaiheet ehkä ikinä nää kaks? 

lisää naurua. :D


Illalla tehtiin pitsaa ja kuunneltiin mud-kippiä muutama tunti <:


taisin soittaa elinalle rakkauslauluja?

MATO oli elinassa !!! :---O


Tiiistaina mentiin ratsastamaan Lehtolaan ! Illalla jouduttiin mökille ja siellä me vietettiin kai keskiviikkokin, ja mentiin kalaan useampaankin otteeseen. :D Ei sieltä mitään superüber saalista tullut mutta saatiin me muutama ahven jotka iskä fileroi ja paisto meille <:

Meitsi ja Ade ♥


Elina ja Puksa <:

Okei en jaksa selittää enää ! loput kuvat tulee randomis järjestykses koska blogger mutta joo :---))
OLI IHANATA ♥

Meidän superhieno tyynyliina !

KALANSAALIS


...yh



♥ mun lempparikuva !




hehe jkl juna-asemal oon öpö.
lähtötunnelmat.... :c ps. XDDD blogger venyttää naamaa hheehhe

Täs me tänää?
Vaputetaa iha kunnol !
[x] huljanen
[ ] en päs

2 kommenttia:

  1. Miks muokkaat kuvat AINA samalla tavalla ? ois joskus vähä jotai vaihteluu ? boriing-.-

    VastaaPoista
  2. no anteeksi että pidän tuosta tyylistä ite. onhan noissakin mustavalkosta ja värillistä, ehdota ihmeessä parempaa tyyliä muokata ? :)

    VastaaPoista