18. syyskuuta 2011

I don't wanna bring you down, but you're lost in the clouds.


Escape the Fate - World around me

Viikon loppupuolisko on ollut yllättävän kiva. Perjantaina lähdettiin koulusta etuajassa, että kerettäisiin mennä tallille laittamaan kamat ja hepat valmiiksi, ja sitten ensimmäinen puolisko lähti vaeltamaan. Me jäätiin tallille laittamaan vielä kaikki mahdollinen autoon, kävin nopeesti kotona ja sit mentiin kauppaan ostamaan ruuat (siihen meniki 51.30 €.... hups :D) 

Vaelluksen määränpäänä oli meidän ratsastuksenopettajan takapiha (....kyllä vain !), ja puolet meidän vaellusporukasta, joka sisälsi lähinnä lukion ekaluokkalaisia, meni sinne etukäteen autolla laittamaan juttuja valmiiksi. Meillä ei siis ollut lainkaan asiaa mennä sisälle taloon, vaan nukkumapaikkana toimi puolijoukkueteltta jotka on esimerkiksi ollut kuulemma talvisodissakin käytössä, ruoka me tehtiin nuotiolla muurikkapannulla ja no, olihan meillä ulkosauna ja ulkohuussi käytössä. Hepat pistettiin pihassa oleviin tarhoihin ja varusteet siirtotallien sisälle. 

Itse hoidin reissulla oikeastaan ruokapuolta, tehtiin Allin kanssa illalla pyttipannua koko porukalle ja lauantai-aamuna paistettiin lettuja. :D Illalla käytiin kävelyllä tyttöjen kanssa ja pelästyttiin kuollaksemme, kun vaellusporukan ainut miespuolinen hyppäsi puskasta muristen.. Pelattiin kans pullonpyöritystä ja juteltiin kaikkea. 

Lauantai-aamuna heräsin siihen viideltä, että olin ihan jäässä. Lopetettiin kamiinan lämmitys (kyllä, se teltta lämpes kamiinalla) siinä kahen maissa kai, kun siellä oli ilma niinkuin saunassa. Näköjään se sit kylmenikin nopeesti.. Hrr. Meidän vuoro oli aamulla ratsastaa takaisin tallille ja jättää muut siivoamaan jälkiä. Menin pienellä ja hassulla Talle-ponilla jaja se oli kivaaa :) Vaellus kesti jotain 2,5h ja sitten tallilla korjattiin vielä jälkiä ja laitettiin tavarat paikoilleen ja sit pääsin kotiin nukkumaan. 


Loppuosan viikonlopusta oonkin tehnyt lähinnä äikäntehtäviä, ei pitäis jättää kaikkee vaan muutamalle päivälle.. köhköh. Ainiin ja eilen pistin viimesen purkin punasta päähän, ens kerralla meneeki sit takas ruskeeks :---) Nyt mun pitäis vielä siivota ja melkeen stressaan jo koeviikosta ku se alkaa ööö viikonpäästä, en tajua mistään yhtään mitään ja en oo lukenu mistään vielä mitään.. voiiiiih.

ainiin, Donna oli tän viikonlopun iskän kans metsällä
ja nyt se tuli kotiiin ♥ jalat kipeenä mut hoidan niitä. c:


joo muutama naama tältäpäivältä tähä loppuuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti