10. syyskuuta 2011

Tänä viikonloppuna täällä on pestuumarkkinat, jokavuotinen tapahtuma johon tulee porukkaa kauempaakin. Perjantaina on pestuurock-osuus, jossa soitti tänä vuonna ainakin kunnan oma ylpeys Mortuarium, Frosttide ja Pindä. Lauantaina ja sunnuntaina on itse markkinat, ja kylä on täynnä erilaisia kojuja ja tapahtumia.

Perjantai-ilta meni siis viihteellä, ja siitä en ehkä enempää viitsi kertoa kuin sen, että oli huisin kivaa siihen asti että asiat meni pieleen ja niin. Pelotti kävellä yksin kotiin yöllä, kun jostain syystä katuvalot ei pala viimeistä 500m matkaa meille asti - vaikka valot on kyllä olemassa ! Hrr. 

Aamulla oli vähän vaikeeta pitää silmiä auki. Lähdin kuitenkin markkinoille näkemään ihmisiä ja syömään, en mä muuta ostanut kuin pinon kouluvihkoja ja konsepteja kun sai ihan helvetin halvalla. Tunnollinen koulutyttö eikuhä? :D Aamupäivällä meillä oli pienellä porukalla semmonen teatteri-ilmaisuun liittyvä juttu, "Valloitettiin" Turkkilanvuori ja saatiin jokunen ohikulkijakin lähtemään mukaan. Kai ihmiset luuli, että Turkkilanvuori olis oikeesti korkee... :D Se oli vähän semmonen hassu juttu vaan, kun alunperin oli tarkoituksena tehdä performanssiesitys.

söpö hattu mulla eikö ? :)
Jäi kauheesti harmittamaan etten ostanut muutamaa korua markkinoilta, täytyy vaan toivoa että se koju on siellä vielä huomennakin. Vaikka oonkin huono käyttämään koruja, nii ne olis ollu ihanat mulle ja Elinalle. ♥ Tui. Näätte koruja sitten jos saan huomenna ostettua ne ! 

Sään puolesta ei oo kauheemmin tuntunu syyskuulle.. c:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti