8. marraskuuta 2011

Your words they eat right through me, heartbreaks your favourite game.

Viikonloppu oli ehkä mitä parhain. Tai oikeastaan vaan perjantai, sillon tuli pidettyä hauskaa ! (: Lauantai meni aika lailla koomassa, illalla nukahtelin mökillä telkkarin ääreen jo seitsemän aikaan.. He. Sunnuntaikin meni aika lagisissa tunnelmissa, sain kuitenkin tehtyä CDON.COMiin tilausta mitä olin miettiny jo hetken aikaa, näätte sitten mitä paketista löytyy ! 


Tähän väliin on pakko tehdä pieni heppa-edit, eilen nimittäin oli pitkästä aikaa sellanen tosikiva ratsastustunti. Menin 4-vuotiaalla lapsiponilla, Iinalla, ekaa kertaa. Alkutunnista verryttelyjen jälkeen lähettiin ratsastamaan kolmikaarisella kiemuralla puomeja, ja totuushan on että vaikka Iina tuntihevosena paremmilla ratsastajilla jo onkin, niin oli se aluksi vähän vielä hakemista. :) Lopputunnista hypättiin ympyrän tiellä pientä 50cm pystyä, ja että Iina oli super ! Vaikka este olikin noin pieni ja harjotus yksinkertainen, niin tosi onnistunut fiilis tuli opettajan kehuessa ja hevosen mennessä niinkuin pitääkin. :)


Tänään on ollut semmonen peruspäivä, ei oo tapahtunu mitään ihmeellistä. Otin muutaman kuvan ja ne on mun mielestä jänniä, olkaa te mitä mieltä huvittaa ! :)



Musta tuntuu, että murehdin taas ihan liikaa toisten asioita. Siinä vaiheessa kun omat ongelmat rupee kyllästyttämään, alan miettimään toisten asioita ja stressaan niistä omieni lisäksi. Sepäs vasta onkin ihanaa, vielä kun koeviikkokin on tulossa piakkoin.. Voin siltikin sanoa tuntevani itseni tällä hetkellä onnelliseksi. On asioita ja ihmisiä, jotka haluaisin unohtaa, mutta ehkä mun ei tarvitsekaan. Ehkä ne pyyhkiytyy mielestä pois itsekseen sittenkun on sen aika. Nyt keskityn olemaan iloinen ja avoin, en jaksa stressaantua turhasta. :)


2 kommenttia:

  1. noi kuvat on tosi upeita, tykkäsin varsinkin tuosta ekasta ja sitten noista kahdesta kuu (?) kuvasta!:D

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon kommentista ! <: itse pidän samoista kuukuvista myös :----)

    VastaaPoista