5. tammikuuta 2012

Tyhmänä luulin et en mitään tiedä vielä, mut viisas mies tietää vaa et mitää ei voi ikin tietää.

Heti aluksi taidankin päästä pahoittelemaan omaottamien kuvien puuttumista, sillä näillä harmailla keleillä kuvaaminen ei ole innostanut sitten yhtään, varsinkaan kun kaikki valoisa aika menee koulun penkkiä kuluttamassa. Seriously, kun lähden kouluun aamukahdeksalta, on pimeää. Kun tulen koulusta kolmen jälkeen, on hämärää ja katuvalot alkaa syttyä päälle. Tätä osaa talvessa inhoan kylmyyden lisäksi, muuten talvi on kyllä ihan kiva. Ja koska aina voi keksiä valittamista, niin voishan sitä lunta olla vielä enemmän.


Tää viikko koulussa lomailun jälkeen on ollu yllättävän raskas, en olis uskonu että normaaliin päivärytmiin palaaminen (eli siis kaheltatoista nukkumaanmeno ja puolen seitsemän aikaan nouseminen aamuneljän ja keskipäivän sijaan) tuntuu näin pahalta. Ekat yöt tällä viikolla nukahdin kyllä ihan aikanaan, mutta heräsin aina viiden aikoihin enkä saanut enää unta. Mutta, koska olen Kata ja tottunut 5 tunnin uniin koulupäivinäkin, ei suurempaa ongelmaa päässyt syntymään. On kyllä ollut kivaa nähdä taas muitakin ihmisiä kuin omaa perhettä ja sukua, tosin eihän siitä suvusta taaskaan mihinkään päästä.

:--------D

Huomenna olis aamulla lähtö Seinäjoelle sukulaisten luo (kuinkas muutenkaan, miks tästä ei voi ikinä luistaa. Kyllä mä muistan miltä ne näyttää). No, vaikka tästä ei ehkä muuta etua olekaan, niin pääsenpähän joulualeihin tuhlailemaan ! Keksin heti tältä istumalta ainakin 10 asiaa mitä voisin ostaa, tosin ne rajottuu lähinnä vaatteisiin ja kosmetiikkapuoleen.. Voisin oikeesti tuhlata kaikki rahani kumpaan tahansa noista, myös kenkiin ja sisustustarvikkeisiin saisin upotettua ihan törkeästi rahaa. 



Mieliala tällä viikolla on pysyny väsymyksestä huolimatta normilukemissa, ei sen enempää superhyperonnellisuutta tai villasukalla viiltelyä kuin yleensäkään. Kakkamasisteluun auttaa Pyhimys ja sen mahtavat biisit, superhyperonnellisuus saa vaan olla. Taas vaihteeksi oon löytänyt pianon koskettimet ja lauluääneni, voi olla että muut kanssaeläjät alkaa jo suuttua mulle kun hoilottelen all the time. 

kuvat we♥it

Huomaan että mun kirjotusintoni ei jotenkin oikeen välity tähän tekstiin, tuntuu taas ihan tylsältä täytepostaukselta vaikka tekis mieli kirjottaa jotain mukavaa. Erikoisempi postaus on ehkä joskus tässä tulossa, mutta seuraavan kerran pääsen kirjottelemaan vasta sunnuntaina. Jos jaksan. 
Ps. Mua oottais varastossa Olympuksen filmijärkkäri salamoilla ja objektiiveilla. Milloin tulee aikani opetella ? Don't know. 

2 kommenttia:

  1. millasella kamera sulla on ? törkeen hienoja kuvia, varsinkin noi joulun alla otetut kissakuvat !

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon ! kamerana mulla toimii Canon EOS 450D ja objektiiveja siinä on muutama, 18-55mm kittilinssin lisäksi EF 75-300mm III USM, Sigman 50mm f/1.4 ja Tamronin 17-50mm f/2.8 SP VC jotain tollasta, en muista nyt varmaks. Kissakuvat oli otettu 50millisellä. :)

    VastaaPoista