23. huhtikuuta 2012

Kisatunnelmat.

Eiliset kisatunnelmat: 
Olipas kisat taas pitkästä aikaa. Siinä vaiheessa kun tajusin, että radalla on erikoisesteitä, alko jo pikkusen jännittää. En ollu ite koskaan hypänny Rasmuksella erikoisesteitä, oon vaan nähnyt kun ratsastajat tipahtelee sieltä selästä ponin kieltäessä. :D Extremeä siis näihinkin kisoihin, pakkohan munkin oli kokeilla et kuinka kova se puomi oikeasti on ! Eka verryttelyhyppy vesimatolle ja meitsi lentää voltilla selälleen esteen päälle. Pakko myöntää että mua melkeen nauratti, ja eikun vaan uudestaan ja voi että ku vesimatto ja muuri onkin pelottavia. Höpsö poni. :D

Itse rata menikin sit hyvin, puhdas perusrata sekä virheetön uusintarata. Tavoitteeni mukaan ratsastin tiet niin hyvin kuin osasin ja jee, eipähän tullut niistä mitään valitettavaa. Uusintaa ratsastaessa mulle tuli vaan tosi hatara olo, en tajunnu hirveesti mistään mitään enkä myöskään tajunnu ratsastaa Rasmusta eteen, joten tuloksena oli 5. sija kun ratsukoita oli 10. Jäi kyllä hyvä maku suuhun, eiköhän taas seuraaviin kisoihin yrittämään parempaa sijoitusta. :---) Olisitte saaneet nauttia perusradan videosta, mut blogger ei toimi yhteistyössä, joten se jää ehkä muuhun kertaan. Oli pakko siepata sitten huonolaatusia kuvia, nauroin Rasmukselle ja itelleni.

mikä issikka tää mun heppa olikaa... :---D aw.

etukeno, mut kiva laukka !

♥ 

Tänään oli taas heppailua, oon kyllä niin truu heppatyttö ettei muusta väliä. Oikeesti, 2 seuraavaa iltaaki menee tallilla... :D No joo. Joka tapauksessa Jannika saa kerranki tulla meille perjantaina yöks ja lauantaina suunnataan kohti ostoksia Jyväskylään, en malta odottaa ! :---) Haluisin muuten ihan tosi paljon rustokorun tai traguksen, mut ollaan Jannikan kanssa jo mietitty et ens vuonna ku ollaan 18, niin lähetään vähän reissulle ja siellä mennään lävistämään ittemme. :) En malta oottaa sitäkään ! Kummaa. Oikeesti mun ois pitäny tehä enkun dialogi Jannikanki puolesta mut jumituin tähän.. Surkeeta. Ehkä mä alotan sitä. Ens kerralla ei tuu näin paljoo heppajuttua, lupaan ! 

1 kommentti:

  1. Ne rustot ja tragukset PITÄÄ sit tehdä jonkun ammattilaisen toimesta JA STERIILILLÄ NEULALLA ja kannattaa varautua siihen keloidin tulemiseen. Itsellä oli vuoden ajan rustossa parantumaton arpikudospatti, oli pakko ottaa se koru pois.

    VastaaPoista