18. kesäkuuta 2012

Provinssifiilistelyä ja reissailua

Eilen kotiuduttu melkeen viikon reissusta, kaikkialle särkee ja en ees halua laskea mustelmien määrää, mutta kyllä se sen arvoista olikin ! Tiistaina suuntasin siis junaillen Turkuun, siellä vietettiin Elinan ja Säden kanssa muutama tunti mm. taskuparkkia epätoivoisesti yrittäen ja Turkupimppistä ajellen V.I.P:n ja Smurffien soidessa.. Elina kävi tukkalääkärillä ja sit mentiin Ukiin ! En jaksa sepustaa mitään yksityiskohtaista kuvausta siitä ajasta kun siellä oltiin, mutta ainakin syötiin paljon jätskiä (ja kaikkee muutakin...) ja oli ihan huisin kivaa !






Perjantaina junailtiin Jyväskylään ja sieltä mentiin Seinäjoelle. Oltiin yötä mun mummolassa, lauantaiaamuna suunnattiin pienelle kaupunkikierrokselle ja kahden aikaan Provinssiin. Saatiin eturivin paikat, eikä sitten päästettykään niistä irti, vaan seisottiin urheasti Billy Talentin loppuun asti samoilla paikoilla siinä eturivin aidalla. Juteltiin hassulle Sexhibitions-järkkärille, fiilisteltiin eturivissä Apulannan, Chisun, Rise Againstin ja Billy Talentin keikat ja sitten olikin jo aika lähteä syömään ja liikkumaan. 



eturivin paras festariseura ♥






Oli ehkä mahtavin kokemus ikinä olla siinä eturivissä kuuntelemassa ja kiljumassa ja laulamassa Rise Againstin ja Billy Talentin tahtiin, varsinkin Billy Talentista jäi niiin mahtavat fiilikset jälkikäteenkin että ei ikinä. Kaikki se ihmismäärä, kaikki ihan mukana ja BILLY TALENT. Oaaah en kestä enkä saa myöskään kirjotettua näitä ajatuksia ja fiiliksiä sanoiksi. Voitte varmaan siltikin koittaa ainakin ymmärtää et kuin mahtavaa se oli ! Välillä vaan tuli kauhee paine ja ihmiset koitti tulla päälle, mutta siitäkin selvittiin mustelmilla ja lihaskipeydellä. :----) Myöhemmin sitten käytiin kattomassa vielä PMMP vähän kauempaa ja French Films Rumbastagella, oli sekin ihan hyvä vaikka siinä vaiheessa väsyttikin ihan törkeesti ja oli vähän tuntemattomampi bändi. Ehdottomasti ens vuonna uudestaan !




Sunnuntaina herättiin kipuisina mutta onnellisina, ja Elina lähtikin jo takaisin Ukiin ja meitsi kotiin. Pysähdyttiin matkalla Paletissa ja äiti osti mulle synttärilahjan vähän etukäteen, jeejee ! Vihdoinkin järkevä tollanen isompi laukku. Ilta meni pienessä keikkamasiksessa ja väsyillessä, vieläkin vähän väsyttää. Viikko vielä vapaalla, mitä kaikkee sitä vielä keksiskään !


AAAAA ♥ oivoi. ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti