7. huhtikuuta 2013

Seasons are changing and waves are crashing.

Meitsin muistikortti seilaa vielä Elinalla, joten pääsiäismuisteloita saa vielä odottaa. Samoin kuin uusia kuvia, nyt mennään taas vanhoilla mitä löytyi koneen kätköistä. Runosuoni ei syki yhtään, en osaa kirjottaa mitään mutta pakko se oli tulla päivittämään että elossa ollaan!

Koeviikko oli kamala, se alko muutama päivä ennen pääsiäistä ja jatkui sen jälkeen saksalla, äikällä ja matikalla. En oo varmaan vielä eläessäni menny noin huonosti valmistautuneena kaikkiin kokeisiin, numeroita odotellessa. :--D Matikan vein suosiolla hylättyihin, en ehtinyt lukea tarpeeks vaikka sainkin tehtäviä laskettua kokeessa. 

Aloitin autokoulun tällä viikolla, seuraavan kuukauden oon siis koulun lisäks aika lailla kiinni niissä teoriatunneissa ja ajotunnitkin alkaa kohta. Pelottaa jo nyt, en varmaan saa korttia koskaan. :D Zumba loppui jo ja teoriatuntien takia ratsastuksia jää väliin, meitsi kävi jo eilen liikuttamassa kinkkujaan asfaltilla mut oli vielä liian kylmä juoksulenkkiin. 

Koiravauva täyttää ylihuomenna 8 vuotta, pitää varmaan keksiä sille joku ylläri. Ja tänään pitäis vielä laskee matikkaa, siivota, käydä ajelemassa ja pistää vähän punasta päähän. Adios amigos, näkyillään taas kun oon saanu kuvia ja keksiny asiaa!


Hurjan söpö Lajka 28v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti