23. toukokuuta 2013

Berlin part II

Ei ole aikaa eikä mitään joten kirjoitan nopeaan ja vähän vielä Saksan reissusta.
Alkufiilikset reissusta olivat jännittyneet, koskaan kun en ole tavallaan "kaveriporukassa" matkustanut, vaikka olihan siellä muutama opettajakin mukana. Ekan illan ongelmat hotellille pääsemisessä saivat myös pienen jännityksen aikaan, mutta nopeasti jännitys vaihtui iloksi ja oltiin jo ihan intopiukeina menossa.



Kokonaisuutena reissu oli meitsin makuun mahtava. Kun aluksi saksan kieltä ei uskaltanut käyttää asioidessa, kävi se viikon loppua kohti koko ajan helpommaksi ja sanoisin, että viikon reissusta oli varmasti paljon enemmän hyötyä kuin viidestä koulussa vietetystä opiskelutunnista! Loppujen lopuksi Berliini ei tuntunutkaan enää niin isolta saatika pelottavalta, aluksi kun tuntui ettei siellä uskalla liikkua mihinkään kun eksyy kuitenkin.


herp a derp

Mahtavimmalta musta tuntuu se, että kun saatiin opettajilta oikeastaan vapaudet liikkua keskenään mihin haluttiin ja miten haluttiin, niin opittiin siinä sitten OIKEASTI liikkumaan Berliinissä! Ilman mitään apuja, otettiin vaan kartta ja pääteltiin että vissiin otetaan tuo metro, hypättiin siihen ja jäätiin pois siellä missä tuntui hyvältä. Eikä eksytty kertaakaan, vaikka lähdettiin sokeasti torstai-iltanakin seikkailemaan bussi 100:lla pitkin öistä Berliiniä! Se oli huisia, hurrr.

öinen kirkko oli tällä kertaa huikee ulospäinkin!

ja öinen Brandenburgin portti oli hieno ooh.

Oon ihan varma että palaan Berliiniin vielä. Joskus, ehkä piankin, joidenkin kivojen ihmisten kanssa. Samoille hoodeille, oli meinaan hyvä alue vaikka vähän ränsistyneempää kuin lännen puolella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti