9. kesäkuuta 2011

Mom, I saw the world today !

Älkää kysykö mistä tuo otsikko tuli, koska en omista vastausta siihen. Liittynee kuitenkin jollain tavalla asiaan, jolla vietin päivääni tänään Powerparkin hoodeilla, Alahärmässä. Kunnan järjestämä reissu, aamulla lähdettiin 8.00 ja illalla oltiin kotona joskus 22.00 tai jotain sinnepäin. Matkaseurana ja laitteisiinraahaajana mulla oli Petu ♥ ! Oikein kivaisa tyttönen, kaikki pitäisitte siitä liikaa jos tuntisitte joten ihan hyvä jos ette tunne. :))

Päästiin jopa perille Powerparkiin bussin "pienten teknisten ongelmien" jälkeen, ja ulkoilmahan oli siis törkeän kuumaa. Sekin oli ehkä yksi syy sille, miksi uskaltauduin menemään kaikista pelottavimpiinkin laitteisiin ja huihui, mutta kyllä suurimman ansiomerkin saa Petu ! Se jaksoi urhoollisesti patistaa mut Typhooniin, Pegasukseen, Mega Dropiin ja Cobraankin. Ainut laite jossa en uskaltanut käydä oli Booster..


.. ja se nyt olikin niin pelottava että huihuihui. Lopuksi olisin muuten ehkä suostunut, mutta kaksi kierrosta Typhoonissa sai pääni sen verran pyörälle että turvallisuuden vuoksi en mennyt. :D Kierrettiin Petun kanssa tosiaan myös karuselli ja Thunderbird (maailman pohjoisin puinen vuoristorata, maailman ranking-listoilla 10. paras) ja kummitusjuna myös. Kuumuuden vuoksi piti lipittää vettä tai mehua koko ajan, ja se hölskymisen tunne mahassa niissä kieputtimissa olikin aivan mahtavan tuntuista... not. :') Kivaa oli jokatapauksessa, paluumatkalla jutut alko mennä vähän höperöiksi ja nähtiin Konneveden metsäpalokin ikkunasta, jee. :D

Fiesta Mexicana nousi 30 metrin korkeuteen ja siltikin olin siellä ! ohh


Typhoon


Pegasus

Supersöpön näköinen Balloon Tower

Thunderbird ! ( eikö näytäkkin huteralle. sille musta ainakin tuntu. :I )
Nyt voisin painua kohta pehkuihin koska nukuin viime yönä 5 tuntia. Ihan hyvä unimäärä. :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti