11. kesäkuuta 2011

You and me together, nothing is better.


Tänään oli osa Rautalammin 450- vuotisjuhlaa (jeejee), jossa esitettiin musikaaliporukan kanssa yksi biisi Vahvat Juuret-musikaalistamme. Musikaali esitettiin siis tammikuussa, se oli Rautalammin lukion Satulateatterin ja Matti Lohen koulun ysiluokan musiikin valinnaisen ryhmän yhteisnäytelmä. (että osasinkin taas selittää monimutkaisesti !) Musikaali kertoi nykyajan ja entisajan Rautalammesta. Oli muuten mahtavaa olla mukana siinä ! Esityksiä oli kymmenkunta ja kaikki taisivat olla loppuunmyytyjä, jotkut kävivät katsomassa monestikin. :'D Olin siis bändissä, tosin soitin flyygeliä pianon sijaan :---D Ihan mielenkiintoista.
Joka tapauksessa, tänään esitettiin sitten se Vahvat Juuret-biisi ja meni kyllä kivasti. Oli vaan kauheen kuuma siellä isossa teltassa. 
Aamupäivä meni Elinan lahjaa tehdessä, toisella oli siis synttärit muutama viikko sitten ja nyt sain aikaseks tehdä lahjan :-----D no ei. Siitä tulee hieno koska se ei oo vieläkään valmis siis. 

HUOMENNA MUN KUUMA MIES TULEE MEILLE ! Elina siis. :') rakastan sitä ja kerron sen avoimesti täälläkin hehe. Maanantaina suunnataan Jyväskylän kautta Uuteenkaupunkiin ja vietän siellä laatuaikaa kyseisen neidin kanssa viikon ! MAHTAVAAA ♥ Nähdään siis vasta joskus, hmm, varmaan ensi sunnuntaina tai maanantaina. :---) (jos selviän hengissä Elinan kynsistä ! toivokaa parasta.)


1 kommentti:

  1. Ihana blogi tottakai rupeen seurailee!


    http://worstpartisover.blogspot.com/

    VastaaPoista