1. heinäkuuta 2011

Kesäillan valssi eikunmikä?

Tähän alkuun pahoittelen suuresti että postaan vasta nyt, mutta juhannus meni mökillä ja meidän nettitikun hitauden vuoksi en pystynyt postailemaan. Tämän viikon taas olin töissä, heppahommissa toki eli siis leiriavustajana, ja tässä postauksessa on vähän kummastakin viikosta. 

Juhannuksena olin siis mökillä, seurana mahtavasti porukat, isosisko ja kummit. Paras juhannus ikinä? En nyt sanois. Sillon oltiin ekat yöt uudella mökillä, joka siis valmistui juuri sopivasti juhannukseksi. Kuvista näette hieman, miltä siellä näyttää. Joidenkin mielestä se on varmaan ihan kauhea porvarihuvila, mutta itse näen asian siltä kannalta, että se oli porukoiden pitkäaikainen unelma rakentaa kunnon mökki johon voi muuttaa kokonaan kunhan lapset lähtee kotoa. Ihan maukas se on. <:


Meitsin huonetta




Sinne vaan kyläilemään kaikki sitten ! <;






Tämä viikko meni tosiaan kesätöissä. Muuten oli kiva viikko, mutta tää tappokuumuus oli vähän liikaa kun oltiin ulkona kuitenkin suurin osa päivistä, ja maneesissahan ei tuuletusta ole joten siellä oli varsinkin tänään olot kuin tropiikissa. Ja nyt on kyllä jalat kipeänä, ei ole tottuneet ihan noin paljoon kävelemiseen ja ravaamiseen paikasta toiseen :D Ihme kyllä, rakkoja ei kuitenkaan tullut. Viikon kohokohta oli varmaankin maastoreissu ilman satulaa lempparini Aden ja Väiken kanssa, mentiin Lauran kanssa kahluuttamaan poneja järveen ja kaikilla oli niiiiin mukavaa (: Kuvasia siitä ei ole, koska en uskaltanut turvallisuussyistä ottaa kameraa mukaan koska Ade. Se tykkää välillä vähän käydä veteen makuulleen.... :') Kuvamateriaali on koko viikolta aika vähäistä, sillä en viitsi julkaista ratsastuskuvia ihan kenestä vaan täällä, ja enemmälti aikaa kuvaamiseen ei ollut. 

Ade ♥

Väike 

Ah_niin_hieno tallikuva, suljinaika jotain 1,3 sekuntia :d
Huomenna suuntana oliskin kait taas vaihteeksi Jyväskylä. Mennään porukoiden kans osteleen mökille vielä jotain huonekaluja ja iskä lupas mulle sen tietokoneen ostaa vihdoinkin ! I'm happy now. :> koska tää kone, millä datailen tälläkin hetkellä, on aika onnettoman hidas. 

Ja joo tosiaan, joku täyttää sunnuntaina 16 :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti