7. heinäkuuta 2011

For once in my life I do wanna feel something you call real.

Tuli taas jotenkin hassu olo. Tai siis, oon itseasiassa onnellisempi tällä hetkellä varmaan kun pitkiin aikoihin. Kaikki vaan menee hyvin, enkä keksi oikein mitään pahaa sanottavaa mistään. Ihmetyksekseni tajusin, että tällä hetkellä en edes tunne suurta inhoa/vihaa ketään ihmistä kohtaan. Taidan olla kaikkien kanssa väleissä, joka on itseasiassa melko harvinaista. :D Erityisesti onnellisuutta mulle aiheuttaa Elina, sillä se tulee meille alle kolmen viikon kuluttua höpöilemään taas viikoksi, ja se että tunnen oikeesti että musta pidetään. Et tällä kertaa se ei ookkaan mitään kaksnaamaista esittämistä. Toivottavasti. <:

Syvällisistä löpinöistä siirrynkin vähän iloisempiin tunnelmiin. Lauantai-iltana leikkasin ja värjäsin hiukset jollain sävytteellä koska en jaksa enää laittaa kestoväriä ennenkuin pistän punaiseksi. Ja taisin antaa värin olla hieman liian kauan aikaa päässä... Ei tää nyt paha oo. Vähän tummempi kun mitä ajattelin. :) Sunnuntaina tosiaan täytin 16, mutta synttärit menikin ah_niin_iloisesti Katjan rippijuhlissa toisella puolella Suomea. Eli siis istuin päivästä 7 tuntia autossa ja loput rippijuhlissa sekä sitten illalla kotona.
Maanantai-tiistai-yön valvoin kokonaan, miltei yksin, koska tiistai-aamuna lähdettiin Kaisan kanssa viideltä aamulla kuvaamaan. Ja joo, tarkoitus olisi ollut kuvata auringonnousua, mutta se tyhmyys oli pilven takana piilossa. :I Niimpä kuvattiin tylsästi vaan luontoa, ja kuvat on aika tylsiä tosiaan. Kotona juoksin heti sänkyyn nukkumaan kun tultiin, ja heräilin puolen päivän aikoihin. Tiistaipäivä menikin suhteellisen tylsästi, tai no, miten sen nyt ottaa, lagasin oikeastaan koko ajan sisällä koneen ääressä tai jotain muuta yhtä tarpeellista tehden. Illalla oli taas kivaa hihi. c: Keskiviikkona, eli siis eilen, Allu tuli meille ! Lähdettiin mökille, koska neiti ei ollut sitä aikaisemmin vielä nähnyt, ja kyllähän se siitä tykkäsi <; Oli kivaaaaa. Nyt torstaipäivä menee mulla varmaan taas vähän turhasti, mutta keräänkin voimia huomiselle, koska äiti sanoi että joudun purkittamaan puoli päivää mansikoita ! Ehkä syön sitten muutaman siinä lomassa. :D Sunnuntaina odottaa taas työt.. Ehkä mä pärjään. 







+ muutama naamailu



ps. jesjes, tilataan huomenna tai tänään mulle uus objektiivi !
Tamronin 17-50mm f/2.8 kuvanvakaajallisena c: kittilinssin korvaajaksi siis !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti