16. heinäkuuta 2011

You took a chance on me, opened my heart to see.


Eilen pääsin töistä kotiin, tai no, kuvittelin että olisin päässyt kotiin.. Vaan ei, porukat halus välttämättä et mennään mökille. Suostuin siinä luulossa, että pääsisin sielläkin koneelle, mutta kuinkas kävikään... Nettitikku ei tullutkaan matkassa. Testailin sitten uutta objektiivia (♥ se on nam) ja angstasin hiukan maailmaa. Koska viikon jäljiltä väsytti niin perkeleesti, niin nukahdinkin puhelin käteen kun olin laittamassa herätystä. :---D




 

Tänään lähdettiin aamupäivällä käymään Suonenjoella (jossa muuten jo toista kertaa viikon sisään, hui :I). Ostin kahdet kengät, kummatkin sai halvalla niin pakkohan se oli ostaa ! Lisäksi ostin hiukan mässyä ja tälläistä peruskamaa. Ainiin, ja tällä viikolla oli tullut Horzelta tilaamani ratsastushousutkin !

9 € ! 



Illansuussa kävin kuvailemassa Lauraa vähäsen, koska se halus Facebookiin uuden profiilikuvan. :D Räpsin siitä sitten muutaman ja öö. En tiiä mitä tää jälki on. Mutta kaikki tän postauksen kuvat on otettu sillä uudella Tamronin 17-50millisellä, ja pakko myöntää että tosi kiva peli ! c:


huomatkaa kuolatipat :D:D




Huomenna se oliskin lähtö leirille Pykikseen mitä parhaimmassa seurassa c: Toivottavasti tulee kivaa ja sääkin on hyvä ! Ja viikko + 1 päivä, kohta ei enää sitäkään, että meisin muru tulee meille. ♥ En malta odottaa !

All I need is a sign from you
that you think of me. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti