31. elokuuta 2011

Hei tyhmä tyttö pidä silmät auki, mul on karvanopat liekeissä.


Mun pää on tällä hetkellä vähän tyhjä ja mulla ei oo mitään erityistä kerrottavaa. Päätin vaan tulla jakamaan teille muutaman kuvan menneiltä päiviltä ja turhaa tekstiä, jonka joku ehkä lukee. Lukio on ruvennu tuntumaan pikkuhiljaa ihan kivalle ja kotoisalle, tosin kaikki vielä vaan paranee kun suuri rakkauspakkaus Jannika tuleekin tänne lukioon vuodeksi, sittenkin ! (: Mun maailma pelastuu, jos se on ollu vähääkään aikeissa romahtaa.

Eilen meidät ykköset mopotettiin, tehtiin ryhmissä hassut tanssit Pomppufiilis - kappaleeseen ja esitettiin ne ryhmä kerrallaan silmät sidottuina koko lukiolle ja saatiin tietysti raikuvat aplodit mahtavista muuveista. Lisäks eilen koulun jälkeen tutorit piti meille Amazing Race-kilpailun täällä meidän pikkukylässä, juostiin paikasta toiseen tekien tehtäviä mitä meille määrättiin. Oli se ihan kivaa mutta jostain syystä mun sääriluihin sattuu. :D


Kiitos blogger laadusta. ♥
Tällä viikolla mulla on ollu melkeen koko ajan ihmeen hyvä fiilis, en oo jaksanu stressata koulusta ja vaikka vitutuskäyrä onkin välillä uhkaavasti noussu, niin se on sitten kanssa laskenu aika nopeesti ihanien ihmisten avulla. Nytkin tuntuu vähän sille että istuisin 5 cm tän tuolin yläpuolella enkä tossa itse tuolissa. Tykkään tästä tunteesta ihan tosipaljon, sais olla aina tälläne !

Lauantaina olis tarkotus lähtee Jyväskylään moikkaamaan Milkaa ja ostamaan muutama turha ostos, on siitä jo aikaa ku nähtii viimeks ! :I Sunnuntaina sitten taas olis vuorossa Nouse Ratsaille - päivä ja taisin lupautua sinne töihin... hups. Kuvittelin että olisin voinu viikonloppuna valvoa pitkään ja nukkua myöhään.

Poni on söpö. c:

pakollinen naama, eiku hyi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti