10. lokakuuta 2011

The little things, little things, made who I am today.

Good Charlotte - Little things


Pyydän pienesti ja nätisti anteeksi kamalan hidasta postaustahtia, mutta viime aikoina on ollut jos jonkinmoista menemistä ja ei oo tullut tilaisuutta tulla kirjotteleen tänne. Nyt oon kuitenkin täällä ja ajattelin piristää tätä tylsän harmaata ja sateista päivää pikkuisen (joo nii varmaa. piristävä postaus...hehe) !

Viikonloppuna oltiin Pohjanmaalla juhlistamassa mummon 70-vuotissynttäreitä ja samalla mummon ja papan 50-vuotishääpäivää. :) Tuli nähtyä siellä vähän sukulaisia ja tottakai mulla oli aikaa piipahtaa myös ostoksilla ! Mukaan tarttui tällä kertaa ratsutarvikeliikkeestä Mountain Horsen musta alennusfleece, Roecklin talvisemmat ratsastushanskat, Mountain Horsen alesukat ja lisäksi ostin elämäni kalleimpia mutta kans upeimpia alusvaatteita. :) Niistä ette nyt valitettavasti saa kuvaa. :c



Laura teki mulle lauantai-iltana ranskalaisen letin ja tottakai se piti ikuistaa, turhan usein kun mulla ei tollaisia kampauksia ole.. :D Sunnuntaina lähdettiin kotiinpäin ja matka menikin sujuvasti mp3:n seurassa. 


Oon omasta mielestäni niiiiin rotta ilman sen suurempaa silmämeikkiä, mutta jostain syystä halusin laittaa ton kuvan tänne. Ehkä tykkään noista silmistä tässä kuvassa. Emmätiiä. :) 

Tänään oli kokeenpalautus, ja rehellisesti sanoen en olis koskaan uskonu pääseväni kaikista ekan koeviikon kokeista läpi saati sitten vielä noin hyvillä numeroilla ! Voitte uskoa että tuuletukset kavereiden kanssa oli isot, kun _huonosti menneestä fysiikan kokeesta tuli 8½ ja pitkästä matikasta 9- ! Oon aika supertyytyväinen, enkustakin tuli 9½ ja äikästä 9-. 8)) Enpä olis uskonu, katotaan vaan nii tän jakson jälkeen alkaaki tulla niitä seiskoja ja kutosia... :D 

Muutenkin elämä hymyilee taas, ei oo enää sitä kauheeta stressiä jonka takia valvoin yöt ja koomasin päivät ja ihmissuhteet saa mut iloseks. Kaikista eniten iloseks mut saa ehkäpä perjantai, koska Uki ! En voi uskoo et miten aika on menny näin nopeesti, vasta äskenhän me Elinan kans voivoteltiin et vielä 4 viikkoo... :'D Eli postauksia tuskin satelee nyt viikon aikana ainakaan liikaa. Mut sen reissun jälkeen saattekin sitten varmaan taas sellasta kuvaspämmiä että huhhuh.. <: 

Heippa vaa kaikil !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti