11. lokakuuta 2011

Music for life.

Ajattelin sittenkin keretä kirjottelemaan ennen viikonloppua, ja sainkin idean listata lempparibändien lempparibiisit. Ai niin, ja biisit ei oo missään parhausjärjestyksessä. Eikä bändit. (:


My Chemical Romance - Helena
Tän valinta oli oikeesti tosi vaikea, koska en keksi MCR:ltä yhtään huonoa biisiä. Ja tosi hyviä olisi ollut pidempikin lista... Helenaan päädyin kuitenkin, koska lyriikat ovat niin kauniit ja kappale on minulle muutenkin lähellä sydäntä. Olisin kyllä voinu listata tähä muutaman kymmentä lisää.. :D


Escape The Fate - Gorgeous nightmare
Escape the Fateltakin olisin keksinyt todella monta hyvää biisiä, mutta tällä hetkellä tämä taitaa olla suosikkini. Itseasiassa pidän ehkä enemmän Ronnien aikaisesta ETF:stä, mutta muutamat Craigin biiseistä ovat nousseet korvissani koukuttavimmiksi, ja tämänkin kappaleen sanat ovat kuin omasta elämästäni aina välillä. 


Bring Me the Horizon - Don't go
Aivan kamalan kaunis ja koskettava kappale, lyriikat ja Oliverin ääni ja kaikki. Ah. Tykkään tosi paljon, vaikka tällekin olisi ollut haastajia.


Never Shout Never - 30 days
Aaaah mulla on jokaiselta bändiltä niin monta hyvää vaihtoehtoa et ärsyttää ! :'D NSN:ltä tuli ekana mieleen tää, koska kuuntelen tätä paljon ja sanat on aivan ihanat ja välillä tuntuu ihan tolle. + Christopher fucking Drew on aivan upeeee. ♥


Sum 41 - Happiness machine
Tätä oon kuunnellu jo pitkään ja tää soi aina sen jälkeen päässä kun tän on kuunnellu. Tykkään kans tän sanoista ja bändistä ylipäätään. Olishan mulla taas muitaki vaihtoehtoja ollu.. :D


The Offspring - A lot like me
Rakastuin Offspringiin taas uudelleen, ja tää nyt vaan pomppas tällä kertaa niiden  muun tuotannon joukosta. Sanat on hienot ja ja tykkään. c:


Pyhimys - Herätä mut maanantaina
Taas vaikee valinta. Tätä oon kuitenkin kuunnellu viime aikoina paljon, ja Pyhimys on oikeestaan ainoota suomenkielistä mitä kuuntelen. Iskee lyriikoiden ansiosta ja koukuttavuudellaan. 


Adept - At least give my dreams back, you negligent whore!
Soinu paljon viime aikoina spotifystä ja mp3:sesta, tykkään paljon ja jää päähän soimaan. :') Sanat on tässäkiin kivaisat !



Dead By April - Calling
Dead By April on paljon kulutettu mun mp3:sessa, ja tääkin on sinne päässy mun korvia hellimään. c: Nätit lyriikat ja kiva biisi ja sillee.

Tsiiiiiih siinä noita oli nyt muutama, suosittelen kaikkia kuuntelemaan vaikkei välttämättä ihan just tollasesta musiikista tykkäiskään ! Saatatte vaikka tykästyäkki (;

2 kommenttia:

  1. moi katariinamusu.<3
    tämä oli kiva postaus ja lupaan että huomenna (tai ylihuomenna....) kuuntelen nää kaikki biisit, koska haluan :0. vaikka hmm oikeestaan jokaista bändii mitä nyt tähän linkitit ni oonki jo ennestään kuunnellu, mut silti! kuuntelet hyvää musiikkia todellakin!
    t.miki
    ps. toi sanavahvistus oli PROLOLO. melkein trololo!!!1

    VastaaPoista
  2. hiiih kiitos paljon kommentista ♥
    tottakai kuuntelen hyvää musiikkia... c; kiva että tykkäsiiit tästä !
    ps. XDDDDD aahhaaahh vähäks hyvä !

    VastaaPoista