4. joulukuuta 2011

Mul on supermiesasu pääl ja aion lentää.

Luulen vähän että viikonloput kannattais käyttää nukkumalla, mut mitä turhia... Tänään 6 tunnin unien jälkeen lähettiin porukoiden kanssa Kuopioon, jouluostoksille ja ostin mä jotain pientä itellenikin. <: 



Frank Provost'n hiusväri, tyvet on meinaan kamalan väriset viime värjäyksen jäljiltä. Liian vaaleet mun mielestä muuhun tukkaan verrattuna. :'D Lisäks Isadoran upee luomiväripaletti ja Kiss'n kynsilakkapaketti, jossa on mukana sapluunoja että voi tehä kuvioita kynteen. 


....Rakastuin. Löysin tän Citymarketin lehtihyllyn vierestä ihan sattumalta ja pakkohan tää oli ostaa, enkä malta  oottaa niin pitkään et saisin ton vasta jouluna. :') Melkeen tuhat sivua asiaa, oioi.


Ihailkaa miten söpöt kuulokkeet ostin ! Nyt kelpaa kuunnella taas, tosin rakas mp3 on ruvennu menee rikki... No mitä nyt yhestä napista, se menee siinä vaiheessa vaihtoon kun ykskää nappi ei toimi !


Ja joo, neulominen. Milkan sanoin musta on tullu mummo. Oikeestihan elin jo Hitlerin aikoihin, ajattelin itekki kasvattaa sellaset viikset. He.


Se nyt vaa on söpö. Ei muuta.

Lisäks löysin leffoja ja levyjä ja muuta kivaa mut äiti halus et en saa niitä vielä vaan vasta joululahjoina. Hmph, kai se on sit odotettava sinne asti. Oon kateellinen niille joilla on huomenna vapaata, itehän joudun menemää kouluun.. Tiistaina sentään saa nukkua. 

Adios amigos, meitsi lähtee tuijotteleen taas Meredithin ja Derekin kuulumisia Greyn Anatomian ääreen !

4 kommenttia:

  1. Ihan superkivoja kuvia kata! :) Ja noi kuulokkeet on aika nam♥

    VastaaPoista
  2. kiitos öpöheli ! noi kuulokkeet tosiaa on aika nam. ♥

    VastaaPoista
  3. donna <3 söpöt kutimet, mummoseni :))

    VastaaPoista
  4. eikös olekin <; aion neuloa vielä paaaaljon.

    VastaaPoista