26. tammikuuta 2012

I hide the knife behind my back.



Tänään tehtiin ens vuoden kurssivalintoja. Ens viikolla koeviikko. Lauantaina viimenen esitys. Ajatukset solmussa. Omat mietteet ahdistaa, ihmiset ahdistaa, ihmisten ahdasmielisyys ahdistaa. Miks ihmisillä on oikeus olla niin idiootteja.
Lisäks kouluhommat on solmussa, 2 vuoden päästä pitäis kirjottaa ylioppilaaksi ja valintoja tehdessä huomasin, että pitäisi jo tietää mitä aikoo kirjottaa. En oo kauheasti ajatellut tulevaisuutta niin pitkälle, urasuunnitelmat on täysin auki, sen tiedän että haluaisin lähteä opiskelemaan Turkuun tai Tampereelle sitten lukion jälkeen. Tosin mikä ala, hyvähän se on opiskelupaikkaa miettiä kun en tiedä mitä opiskelisin. Ehkä lähtisinkin välivuotta pitämään esim. ulkomaille, eikun ainiin, olisihan se hyvä päästä hyväpalkkaiseen ammattiin mahdollisimman nuorena, mennä naimisiin siinä 25-vuotiaana ja pyöräyttää muutama muksu kolmekymppisenä.
Säännöt, joita ei sanota ääneen, ahdistaa.


No joo. Tällä viikolla oon ratsastanu, suunnitellu huoneenvaihtoa ja uutta sisustusta, tehny listaa siitä mitä uutta tahdon, mitä voisin laittaa pois jne. Koulusta on tullut poissaoloja enemmän kuin koskaan, mutta koska ne on näytelmäjuttuja, niin Wilma ei täyty niistä turhaan. Tänään olis tiedossa vielä kokeisiinlukua, siivoamista ja ruuanlaittoa. Lisäksi varmaan lagaan koneella, kuuntelen musiikkia ja ihmettelen elämän suuria kysymyksiä. Tekis mieli lähteä lenkille ja ottaa uusia kuvia, mutta sää ja pimenevä ilta ei houkuttele. Runosuoni ei syki, I'm sorry. 
Ps. Tein tumblrin, tsekatkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti