27. tammikuuta 2012

We got two tickets but the one way.







Tänään latasin kameran akut ja räpsin muutaman kuvasen aamuesityksen jälkeen. Sää oli mitä parhain ja oli kuvissa jotain kivojakin. <: Aamuesityksen jälkeen siis tulin kotiin, sillä meillä oli koulusta taksvärkki-iltapäivä, ja sen kunniaksi pistinkin paikkoja vähän järjestykseen kunnes piti taas lähteä iltaesitykseen. Tuli surkuteltua näytelmän loppumista, mutta onhan se tavallaan ihan kivakin että se loppuu. Koeviikkoon valmistautuminen on mun osalta ihan nollissa, okei oon mä vähän kerrannut enkun kielioppia. Sillä saankin varmaan kympin, eheh.

Mulla oli äsken mielessä jotain tänne kirjotettavaa, mutta pää tyhjeni näköjään samalla kun avasin bloggerin. Ainiin, sen kai ajattelin kertoa että nyt voin viivata listoiltani kesätöiden hankkimisen yli, sillä sain myöntävän vastauksen. Huomenna tekis mieli leipoa jotain hyvää, mutta en usko että aika riittää siihen. Tekis myös mieli tehdä vaatetilauksia liian moneen paikkaan, en oikeen tiiä mitä tekisin kun en voi kaikkia rahoja kuitenkaa tuhlata. Materialismi rupeaa nostamaan taas päätään, haluaisin kaiken mitä voin saada. Ankeaa, kun en voi saada pienintäkään murto-osaa siitä. 

We got two tickets but the one way
 and i went with it so I can't say no
I lit a fuse I can't stop
I opened doors I can't lock
Still, I never meant to be this close. 
Gavin DeGraw - Run every time

2 kommenttia:

  1. Onko kenties tuo biisin sanojen kirjoittaminen loppuun tuolla tekstillä ja tekstikoolla otettu Sopulipopulaation blogista? Hyvin omaperäistä.

    VastaaPoista