22. tammikuuta 2012

Stay true, stay you.



kuvat we♥it

Tajuton himo saada leimaa ihoon.

Viime yönä tuli nukuttua säälittävät 4 tuntia, vaikka olinkin hyvässä hapessa kotona muttakun se nukkumaanmeno vaan venyi ja venyi ja aamulla sitten heräsin tekstariin yhdeksältä.. Nice. Päivä onkin ollut vähän sen olonen että väsyttää, enpä oo paljoakaan saanu aikaseks. Kysyin kesätöitä ja tein läksyt, siinä ne hienot asiat tältä päivältä.

Perjantain ja lauantain esitykset meni ihan mahtavasti, saatiin isot aplodit eikä ainakaan huomattavia mokia tullut. Perjantai-ilta menikin sitten tyttöjen kanssa iltaa viettäen, syötiin hyvää ja naurettiin. Am I normal ? Everybody are. Tai sitärataa. Eniten pelottaa koeviikko, tänään tajusin että se alkaa jo viikon päästä. Eikä tämä tunnollinen koululainen oo lukenut kertaakaan kappaleita, läksyt tehnyt yleissivistyksen perusteella ja tunneilla kuunteleminenkin on jäänyt.. Kyllähän tässä kerkeisi lukea muttakun esitykset jatkuu vielä. :'D Uups. 

Viimeaikoina oon ollut omasta mielestäni melko onnellinen. Paino sanalla melko, sillä muutaman kerran on meinannut usko loppua omaan itseen ja muihinkin eläviin olentoihin, mutta päällimmäisenä on ilo ja onni. Ikävä on kanssa sana, joka tuntuu tällä hetkellä osuvalta mun olotilaan. Ei sais selata kuvia tietokoneelta... :c 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti