19. tammikuuta 2012

Just little things that make me smile.

Tylsyyksissäni bongasin jostain haasteen, jossa piti valita 10 omaan elämään parhaiten sopivaa pientä iloa Just Little Things - sivustolta. Vaihtoehtoja oli ihan törkeesti, ja valitseminen oli niin vaikeaa että mulla meni siinä pari tuntia.. Nyt siltikin hymyilyttää. Elämän pienet ilot on kivoja.


Tiedättekö sen tunteen, kun kävelee kotiin tukka ihan pystyssä ja puolet naamasta ruskeena, vähän niinku olis levittäny suklaata suun ohi aika pahastikin, ja toivoo ettei tuttuja tule vastaan ? Luultavasti ette, mutta mä sain kokea sen eilen tullessani kenraaliharkoista kotiin. Meille tuleekin siis esityksiin puolimaskien lisäksi ruskeet kasvomaalaukset loppuosaan kasvoja, ja voin sanoa, että niitä on tosi ärsyttävää pestä pois ! Teatterimeikit kun ei oo sitä kaikista helpoiten kasvoilta lähtevää matskua.

Tänään olikin eka esitys, 3-5-luokkalaisille heti aamuyhdeksältä. Meni se mun mielestä yllättävän hyvin, me kakkiaiset ei mokailtu oikeastaan mitään ja mitä nyt muutama pieni kömmähdys muille tuli, niin ei nekään pahoja. Lapset varmaan tykkäs ja ei se loppujen lopuks ollut ees kovin kauheeta, vaikka jännittikin niin että kädet täris. :'D 
Tässä kuvassa näkyy ah-niin-kaunis minä kakkiaisasussani ja muutama muu näyttelijä, maskeja ei oo päässä:

© Päivi Halonen / Sisä-Savon Sanomat

Huomenna olis taas esitys aamulla yhdeksältä, sit pariks tunniks kouluun ja illalla on ensi-ilta klo 18. Jännittää taas, toivottavasti menee hyvin ! (: Ensi-illan jälkeen mennäänkin viettämään vähän tyttöjen iltaa, ja lauantaina taas näyttämölle. Seuraavat 1½ viikkoa tuleekin olemaan aika näyttelemisen täyteistä elämää, jospa sitä vapaa-aikaakin vähän jäis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti