4. maaliskuuta 2012

Suruaan pikkupoika laulelee, onnellinen mies ei lauluja tee.

Original Video - More videos at TinyPic

Sulkekaa hyvät ihmiset korvanne tai ignooratkaa toi tinypicin musapalkki. Painostuksesta johtuen jouduin lisäämään sen tänne, koska joskus menin sanomaan, että voisin julkaista pianolla pimputtelua ja lauleluani. Enkä tunnusta laulavani nenään, muhun vaan on iskenyt joku alkava nuha. + puhelimen äänityshomma on superlaadukas. tosi häröä kuunnella omaa lauluaan koneella ja miettiä uskaltaako sitä julkasta, älkää kokeilko. saatte hermoromahduksen like i did. 




Viikonloppu on menny vähän koomatessa, mut perjantai-ilta oli kiva. Heini ja Jannika oli meillä, juoruttiin ja syötiin ja katottiin Sweeney Todd- Fleet Streetin paholaisparturi. Palvottiin Johnny Deppiä ihan liikaa, mutta voi elämä kun on mahtava näyttelijä ja niiiiin ihana mies. Ja Helena Bonham-Carter on kans ihan mahtava. Hrr.

Kiroon EMPiä, en oo saanu mun vaatteita vieläkään. Huomenna sen paketin olis parempi tulla, mä haluuuuuun  ne vaatteet ! Muutenkin pitäis tehä joku vaatekaappisiivous taas, olis ihanaa kun vois heittää ne vaatteet pois mitä ei käytä ja ostaa tilalle sellasia mitä käyttää ja mitkä on ihania. Raha, siinä se suurin este. Myyn melkeen koko vaatekaappini, ostajia ?


Ulkona on ihana ilma mutta en oo astunu kameran kanssa ulos, vaan jostain syystä tuli taas kauhee rakkaus silmiin. Perjantaina piirsin yöllä yhen aikaan, olin tyytyväinen silmään, en muuhun. Enkä oikeesti ees osaa piirtää, teki vaan mieli. Voisin muuten vaikka piirtää taas, mutta Rasmus taitaa kutsua enemmän. Äsken soitin Elinalle, tuli pieni keikkafiilis kun kuulin sen eilisestä keikasta. Keskiviikkona Ukiin, tuntuu hurjalta. Joudun taas kouluun. l o m a l l a.

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. niinhän se on (---: ps. se piti ignoorata :c häpeä.

      Poista
  2. herranjestas mikä ääni :o olispa mullakin.

    VastaaPoista
  3. ooot kaunis, sulla on ihana ääni, osaat soittaa ja vaikutat muutenki mukavalta = täydellinen paketti!

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kommentti, piristi mun päivän ! kiitos kauheasti, kiva jos joku tykkää c:

      Poista
  4. Oijoi ihanasti laulat ja soitat myös! ; - ;

    Silmiä on kiva piirtää! Mulla on kaikki kouluvihkojen reunat täynnä silmiä silmiä ja lisää silmiä :D Josta päästäänkin siihen että sulla on hurjan nätit silmät! c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos kaunis. c: silmiä tosiaan on kiva piirtää ja kuvata, oikeesti en osaa piirtää yhtään mutta sillon kun inspiraatio iskee niin silmä piirtyy aika usein paperiin. :----)

      Poista
  5. voi muru nyt itken :c oot niin hyvä laulamaan ja soittamaan. mulla on sua nyt jo ihan älytön ikävä! ehkä me joskus vielä musisoidaan yhdessä... c;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. awww kiitos, älä itke :c musisoidaan yhdessä kunhan opitaan jotain ! ((:

      Poista