15. huhtikuuta 2012

Mä tahdon lentää sun kanssa kattojen yllä, voidaan käydä pilvissä kyläilyllä.

Ekanakin, kauheen iso anteeksipyyntö tästä jäätävästä tauosta, mutta no, koulu ja nii. Oma laiskuus tietysti + en oo saanu vielä pääsiäisen kuvia Elinalta.

Eilen suuntasin nokkani Jyväskylään päin, kävin siellä tekemässä pienet ostokset ja unohdin tietenkin sen oleellisimman - kemian kirjan. Nappasin Milkan mukaani ja neiti tuli meille ekaa kertaa. c: Katottiin leffoja, leivottiin, naurettiin itellemme ja muullekin ja lörpöteltiin as always. Otettiin kans kuvia ja kerranki meidän kuvat onnistu jotenkin ! Täytyy näyttää.



nam. ♥


Ja ettei kukaan menisi luulemaan, että me ollaan oikeesti normaaleja, niin..



Mikin terveiset teille ! :----)))9)
Tänään kävin Mikin lähdettyä tallilla, ratsastelin Rasmuksen ja loppuillan oonki lagaillut enemmän ja vähemmän. Koko viikonlopun tähänastinen unisaldo on 10 tuntia, sain Jannikalta uudelleen flunssan ja voisin nukahtaa pystyyn. Meidän Crazy Factoryn tilaus kusi enkä tiiä saanko koskaan korujani mitä halusin, vittu jee. Mun ilot tässä maailmassa on enää lauantaina ostetut superiso hiuslakkapullo, superiso shampoo joka haisee omenalle (♥) ja uudet superkivaisat rintsikat mitkä ostin terveisin kuolematon alusvaateholisti. Opin näköjään uuden sanan, super. Ei tunnu yhtään sille, että huomenna olis koulua... En ehkä jaksa. 


Adios amigos, meiksi painuu suihkun ja saksan kirjan jälkeen nukkumaan. 

2 kommenttia:

  1. ihan sairaan nättejä molemmat! ja ihanat hiukset molemmilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oivoi kiitos ! ihmeellinen ano ku aina piristää päivän. c:

      Poista