25. toukokuuta 2012

Ranta-rolexeja, mojitoja.

Vihdoinkin ehdin kirjottelemaan tähän, on ollut vähän kiirettä meinaan. Anteeksi siitä. Tällä hetkellä on vähän sellanen "ei millään ole mitään väliä"-tilanne, oon käyny töhertelemässä kokeisiin kaikkee typerää ja asiaankuulumatonta paskaa, koska kuka oikeesti jaksais lukee vaan kokeisiin kun on näin hyvä ilma.. Niin, ei kukaan. Harmikseni oon vaan tällänen kalkkilaivan kapteeni, eikä eilisen 4 tunnin auringossa istumisesta oo oikeestaan mitään tulosta... Pitää ehkä ruveta käyttämään jotain itseruskettavaa. Tänään sitten juhlistamaan kaverien synttäreitä pillimehulinjalla, huomenna aamulla herätys VIIDELTÄ että ehtii hautajaisiin. Soittakaa joku mulle että herään.







Tässä on nyt vähän tosiaan tapahtunut kaikkea. Oon käyny Kuopiossa pienellä shoppailureissulla, piti saada vähän kesävaatteita ja hautajaisvaatteet. Viime viikonloppuna, tai no, perjantaina oli lukion kevätpikkujoulut, hauskaa oli ja ei siitä sen enempää. :D Lauantaina lahnatti, sunnuntaina lahnatti ja tehtiin Levykauppa Äxään tilausta. Toinen levy tulee tyhmästi myöhemmin kun toinen, joten kuvaa saatte ehkä vasta myöhemmin, mutta pointtina oli se, että NYT USED-BILEET ! Halukkaat saa ilmottautua, parhaat valitaan. ;---) eikun. Joo mutta kuitenkin. 

♥ höpsykkä

Ens viikko vielä kokeita ja viikonloppu lukemista, sitten lauantaina lomille ah. Tosin, lauantaina ylppärit, sunnuntaina ylppärit ja sunnuntaina illalla alkaa työt... Eli se siitä lomasta. Kesälle alkaa olla jo suunnitelmia kivasti ja jeejee, ootan kyllä ihan kauheeeesti ! Voi herranjumala tää kirjotus ei suju. Ehkä lopetan. Pitäkää hauska viikonloppu ja muistakaaaaa kesä! Ja Used-bileet. ;---) 

5 kommenttia: