6. toukokuuta 2012

Valkoinen laiva on lastattu meillä.

Vappu oli ja meni, oli kyllä kivoin vappu ikinä omalla kohdalla. Seura oli sopiva, sääkin oli kiva ja ilta mainio. Eikä ees tehty mitään jännää, tuli oltua vaan kylillä ja menin kiltisti kotiin yöks, niinkun kiltit tytöt aina tekee. :) Koska kuvamateriaali oli suhteellisen kamalaa, jaan nähtäväksi vaan nämä siedettävimmät. 





Viikko meni nopeasti, eikä siinä ole mitään kerrottavaa. Perjantaina lähdettiin issikkavaellukselle koulun puolesta, saatiin puolikas kurssi ratsastamalla yhteensä 6 tuntia, syömällä ja nukkumalla ilmaseks Törmälässä. Kelpas! :--D Menomatkalla sain nuoren villin hepan, okei ei se nyt niin kauheen villi ollut mutta kuitenkin hyppeli pystyyn alussa. Kierrettiin ihan jossain jumalan selän takana, täydessä pusikossa ja ylitettiin siltoja ja upottiin mutaan, mutta oli se kivaa ! Illalla väsytti ja puhuttiin kaikkee kakaaa. Lauantaina ratsastettiin kivassa vesisateessa takasin, tuli niin pirun kylmä ja olinkin aika varma että tuun taas kipeeks. Hope not. Illan vietin saksanlukupiirissä (......) kavereiden kanssa, kyl me muutama tehtävä tehtiin sen kuuden tunnin aikana. 

onnistunein yhteiskuva ikinä musta ja Jannikasta? 

Kola. :---) hihi


Illalla en päässy nukkumaan pahasta olosta huolimatta, yhet valvotti mua koneella eikä päästäneet lähtemään. Uusi tuttavuus bittiavaruudesta, mamelukkikala ja derp-song. Tänään oon väsymyksissäni muokannut ylioppilaskorttien kuvia ja kävin heppailemassa toiseenkin kertaan, Rasmuksella tosin. Eka kerta tänä keväänä kentällä, oli se vähän vielä märkä. Mutta kuvia, en jaksa selitellä. 









Selvästi mun elämä on vaa heppoja. Ainiin, torstaina tein pienen tukkamuutoksen. Sivuotsis, here i come!


6 kommenttia:

  1. Meidän vaelluksella mie menin Mànilla, joka yritti heittää mut joka auton ja rekan eteen. Se oli sillon kolme- tai neljävuotias. Vähän pelotti aina. Kävin myöhemmin ratsastelee sillä Sahalassa ku se edelleen riehu asiakasvaelluksilla esim. sadeviittojen takia ja tartti selkään jonkun, jonka putoaminen ei oo niin suuri riski : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, määkin tässä kuulin että niillä nuorilla pääsis mahollisesti ratsastelemaan.. ehkä se rasmus riittää mulle nyt. :D

      Poista
  2. kivan monipuolinen postaus ja ihanan paljon kuvia!(: ite oon kans täysin rakastunu tohon Máni-otukseen. ::)♥

    VastaaPoista
  3. apua oot ihan sairaan kaunis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei apua, rakas anonyymi paljastaudu mulle... kiitos kai D:

      Poista