10. kesäkuuta 2012

You're too scared to try 'cause you might break a nail.

Palasin taas blogimaailmaan muun maailman pyörteistä. Oli ylioppilasjuhlia kahtena päivänä, viikko töissä ja suunnaton väsymys. Palasin perjantaina töistä kotiin mustelmilla ja kädet ruvella, täynnä hyttysenpistoja ja haisten hevosilta. Illalla kuvasin kahdet YO-kuvat hevosten kanssa ja esille pistän muutaman, en ees oo vielä käyny kaikkia kahdeksaasataa kuvaa läpi... Jos siinä olis tälle loppupäivälle ohjelmaa. Kommenttia saa antaa vapaasti !

katan yo-juhlalook. ilme taitaa olla ignooraamisen arvoinen...

Henni ja Barons

Laura ja Estelle






Luulin saavani nukkua lauantaina univelat pois ja lahnata rauhassa alkuosan päivästä kotona, mutta puhelinsoiton takia jouduinkin heräämään aikaisin ja yheksältä tallille. Siellä kuvattiin Pollux-kirjaan kuvia, jonka teossa ratsastuksenopettajani on ollut mukana, ja piti pikkusen malleilla... Pöh. Suhteellisen turhaan vietin siellä 5 tuntia ötököiden syötävänä, ei meistä paljoa kuvia otettukaan. Illalla sitten vietettiin aikaa Kaisan ja Jennan kanssa, oli hauskaa ja sain Jennalta uusia venytyksiä ! Hehe pieni esittely vain. Kiva nähdä usa, toppahousut jalassa kesäkuussa ja sitä rataa. Eilisen kuvat taitaa jäädä ainakin vielä julkaisemattomiksi, ehkä myöhemmin.

hui kun näyttää pieniltä. :----D


Jos asiat menee niinkuin suunniteltiin, tiistaina lähden Kiikoisiin Elinan kanssa ja loppuviikosta tullaan kääntymään täällä, sitten Provinssiin ja Powerparkkiin. Billy Talent on ollu kovalla kulutuksella ja rahoja on säästelty. Toivotaan että olis kivaa !

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ajattelinkin, että omien hevosten kanssa kuvia ottavat (Henni) voiskin uskaltaa laukata tai mennä järveen, kaikki muut pelkää putoavansa : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon. :---) ja joo, oman hevosen kanssa ehkä viittii ottaa extremempiä kuvia kun lainahepan kanssa. <:

      Poista