14. heinäkuuta 2012

Karnet, suolainen suklaakakku ja fanityttöilyä.

Tähän viikkoon on mahtunut vaikka mitä. Tiistaina lähdin Kuopioon Allun luo, käytiin tekemässä pieni ostoskierros ja syötiin paljon ja analysoitiin telkkariohjelmia. Ja tottakai juoruttiin ja puhuttiin paljon, onhan meidän viimeisimmästä kunnon näkemisestä jo... 3 kuukautta? Ellei enemmänkin. Sain metsästettyä Seppälästä punaset farkut joita kuolasin jo aiemmin, mutta koko 40 on mulle kuitenkin liian iso, how sad. Nyt kuitenkin onnistuin ! Lisäksi ostin jotain pikkukrääsää joka ei niin tärkeetä olekaan.



Perjantaina hypin innosta ja tanssin macarenaa, kun postilaatikkoon oli ilmestynyt You Me At Sixin tupla-cd Sinners Never Sleepistä ! Tilaus tosiaan tehtiin toukokuussa, sitten sieltä ilmoitettiin että pitää odottaa seuraavaa erää, ja pari viikkoa sitten saatiin ilmoitus että en voi saada enää koko levyä ollenkaan. Rahat takaisin vai lahjakortti - onneksi ei vastattu vielä mitään, muuten olis jääny tää saamatta ! Oi oi että tykkään näistä pahvikuorista hirmuisesti, kurr. Ja koska fanityttöily iskee, saatte tekin ihailla vähän Joshin supersöpöä naamaa.

ok noi jalat ei kuulu tähän mitenkään mutta.. 4 kuvaa piti saada ? 






Eilen myöskin tehtiin Allun kanssa perjantai 13. päivän kunniaksi erittäin suolainen suklaakakku (...), käytiin tsekkaamassa Suonenjoen Mansikkakarnevaalien meininki ja pakko sanoa että ne ketkä eivät sinne tulleet, eivät missanneet mitään. Viime vuoteen verrattuna oli tosi laimee meininki, vähän porukkaa/tuttuja ja liian tiukka valvonta. Tyyylsää. Ja Matti Nykänen oli ihan kamala, mutta onpahan tullut nyt nähtyä sekin. :D Mutta näin sentään muutamaa toveria joita ei ole tullut nähtyä nyt vähään aikaan, jeij. Tänään en todellakaan aio karneille lähteä, perjantaina siellä pitäis olla eniten meininkiä ja kun ei sitä eilenkään ollut niin ei varmasti ole tänäänkään. :D



Huomenna olis lähtö Pykikseen leireilemään. En oo oikeestaan ajatellut koko asiaa kevään/kesän aikana, ja tässä pari viikkoa sitten asia iski kasvoihin, meitsi on oikeesti taas lähössä leirille ja en oo pitänyt yhteyksiä Jämsän kavereihini Jenniin ja Katiin miltei ollenkaan. Pieni morkkis, mutta toivottavasti se leirifiilis tästä vielä nousee ja viikosta tulee kiva ! Säätiedotukset on kyllä luvanneet ihan kauheeta säätä ensviikolle, ja Pykiksessä ei oo maneesia, mutta toivottavasti me kestetään. Pääsenpähän ratsastamaan ekaa kertaa kunnolla koko kesänä. :----)

Vanhoja Pykiskuvia:

2009 syysleiri

2009 kesä

2010 kesä

2010 kesä ♥

2010 kesä, R.I.P. Muumi :|

Mutta laiska kesäbloggailu jatkuu taas, saatte leirikuvia ja tekstiä vasta viikon päästä suunnilleen. Koittakaahan kestää sinne asti ! :---) ps. tsekkailkaahan meitsin tumblria, http://myshowerscene.tumblr.com !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti