8. elokuuta 2012

Do I even dare to speak out your name for fear like it sounds like, like a lover.

Jos nyt vähän muita kuulumisia reissukuulumisten jälkeen, ehkä teitä vielä kiinnostaa. 

Oon viimepäivinä kärsiny ujosta korvakivusta, tai no ei siihen korvaan satu vaan reikiin.. Elinan kanssa tosiaan rei'itettiin mulle kumpaankin korvaan yhet reiät lisää, alla olevassa kuvassa on nyt meiksin vasen korva. Tykkään ihan hirmusti, tahtoisin jo innolla rei'ittää lisää kun ehdin jo unohtaa sen kivun mitä tuostakin seuras... Kannattaa tehä reikä alle 1mm paksulla neulalla ja pistää siihen 1.2mm koru :----D Ai saatana. No ei se mitään, vähän heikotti kun en ollu syöny mitään mutta oon jo unohtanu sen ja lisää reikiä kiiiitos ! Vähän kyllä pelottaa että miten tuun kestämään sen kivun joskus kun hankin tatuoinninkin, huh. Ja tosiaan, oikeenpuolimmainen korva on se kipeämpi, koska venytysprojekti alkoi nyt sielläkin, ja että se reikä onkin tiukka... (herranjumala tää kaksimielisyyden määrä) Toivottavasti siitä ei tulis kauheen ongelmallista. Toi lintuplugi on muuten ihana ! oioi.



Pitkästä aikaa sain itestäni siedettävän naamakuvan, pakko jakaa. 

Käytiin eilen Kuopiossa, siivoamassa siskon kämppää ja nopeesti pyörähdin kaupugillakin. Koska ostokset jäi vähän köyhiksi, tässä näätte myös sieltä Ahvenanmaalta ostetun paidan. Oli pakko ostaa, olihan se sentään Cheap Monday ja en normaalisti osta mitään merkkivaatteita ja.. no se on ihana. c:


♥ Kuopion ostokset !! Koulua odotellessa..
Oon niin ylpee itestäni, tuntuu kauheen järjestelmälliseltä kun sain aikaseks pistää kaikki venytykset sun muut koruhärpäkkeet järjestykseen ! Ja tässä näkyykin uusia koruja mitä tilasin Crazy-Factoryltä, mm. nuo glitterplugit, timanttitunneli ja musta spiraali tuon oranssin edessä. Lisäksi sieltä tuli normaaleja nappikorviksia uusiin reikiin ja superpieni spiraali oikeeseen korvaan. :---) me likes ! Ootan innolla jo että saisin isompaa korua tuohon uuteen lapsukaiseeni, hurrr.


Huomenna olis suunnitelmissa tyttöjeniltaa Allun luona, toivottavasti ei oo kauheen huonot ilmat ! Nauttikaa viimeisistä lomapäivistä kunnolla :---).

2 kommenttia:

  1. mä tein kans joskus reikiä ite, siihe jäi koukkuun :D mutta ei ollenkaan koskenu ikinä :o hakaneulalla vaan työnsin läpi ja koru siihen :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, oon jääny kans koukkuun tohon venyttämiseen ja noita reikiä tekis vaan mieli saada lisää koko ajan :d
      ja toi oikeen korvan uus reikä saatto mennä vähä jostai hermon kohasta tms koska vertaki tuli niin paljon ja se on turvonnu vieläkin, ehkä otan korun nyt pois ja rei'itän sen joskus uuestaan :---)

      Poista