18. elokuuta 2012

I need a superhero lover.

Kaikissa blogeissa on herpattu ihan liikaa koulujen alkamisesta, joten mä en jaksa siitä sen enempää ainakaan valittaa (en kyllä ylistääkään). Eka kouluviikko meni jopa suht nopeesti, uudet ykköset on jänniä ja enää ei olla koulun nuorimpia, jee. Meiän luokka pieneni taas about viidellä hengellä, ens vuonna meitä on jäljellä varmaan 15... Toivottavasti ei. Tässä muutama sekalainen kuva tältä viikolta puhelimen kätköistä:

kata kouluun lähössä <3<3

viime lauantain ostos JC:stä, superkiva ruutupaita purrr.

Satan666, voisin kirota kaikenmaailman ötökät alimpaan helvettiin, meinaan mua pisti tänään elämäni ensimmäistä kertaa ampiainen. Jotenkin kummasti oon siltä onnistunu välttymään, mutta tänään se sitten tapahtui, kun oltiin Kaisan ja koirien kanssa jäljestämässä. Siellä seurattiin Donnan kanssa verijälkeä tosi hyvin, se ei kadottanu vainun kun kerran ja heti löys takasin, ja siinä vaiheessa kun jälki loppui ja palkittiin koiraa niin... AI JUMALAUTA. Kaisaa pisti 3 ampparia reiteen ja mua pisti 1 korvaan ja toinen reiteen, kyllä muuten lähti tytöistä vauhtia kun juostiin pois sieltä metsästä. :D Ja kyllä kuumottaa, onneks en oo sentää allerginen. Donnaa ei pistäny kukaan, onko tää nyt reilua... Mutta Donnasta jäljellä oon ylpeä. Hieno tyty.

pakko jakaa tää superällö kuva..
ps. siinä on kortison-rasvaa, siks se on noin lähmänen :D

Viikonlopun suunnitelmat.. Noo, ei niitä oo. Kuuntelen Brand New'tä, teen kouluhommia ja lagaan. Ehkä siirrän huonekalut toiseen huoneeseen, semmone olis edessä viimestään siinävaiheessa kun saan uuden pöydän. Ja se kamerakin pitäis hommata. Liikaa ostettavaa, liian vähän rahaa, EMP:in tilaus sentään saatiin tehtyä.. Niitä vaatteita sitten odotellessa, rahakin kyllä kelpais. Tahdon parturiin, värjätä hiukset ja leikata ja äää. On ongelmia. :D



Että tätä korvaa voi kuumottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti