19. syyskuuta 2012

Elämä on miinoitettu yö, peli joka keskeytetään.


Meitsi alotti uuden harrastuksen, zumban. Voin sanoo että näin keskiviikkoisin, tunnin mittaisen zumbatunnin jälkeen mikään ei jaksa vituttaa. Miksei se voisi olla useammin?
Samuli Putro on mahtava ja sen uusi levy. Lyriikat on mahtavuutta ja osuu niin sopivasti synkkään syksyyn. Musiikista kun puhun, niin huomenna postista pitäisi hakea Levykauppa X:n tilaus. Siellä pitäisi olla Billy Talentin uusi Dead Silence (törkeen upee albumi, suosittelen kaikille !), Usedin Artwork taas saapuu kun sitä tulee varastoon lisää. En ihmettele vaikka menis taas kuukausi..




Ruska tekee tuloaan, samoin koeviikko. Ensimmäistä odotan innolla, rakastan syksyä, mutta jälkimmäistä en odota todellakaan. Pakko silti opiskella niin pirusti, että saisi edes kohtalaisia numeroita. Koulussa olo muutenkin väsyttää, jos joku osaa neuvoa mua niin kertokaa miten motivaation saa takaisin?
Seuraavassa jaksossa mua tulee motivoimaan opiskelujen kanssa Usedin keikkaliput, sain ne sillä ehdolla että opiskelen kunnolla ja saan hyviä numeroita. Tottakai keikka on koeviikon alussa.. ♥ nojoo, kyllä se Helsinki kutsuu silti. Kunhan vaan ei pojat peruuttaisi keikkaansa.

4 kommenttia:

  1. Ai miten nätti toi ruskakuva! + ihana koira tui.

    Mun kaveri on menossa Usedin keikalle ja yritti saada mua mukaan mutta olen tapani mukaan köyhä joten siitä ei sitten tullut mitään. :D

    Liityin muuten uudestaan tän sun blogin lukijaks koska blogger oli veemäinen eikä ilmoittanut uusista postauksista. D: Toivotaan, että toimis nyt.:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon, ihana saada kommentti ! (---:
      meitsilläkin on kauheet rahankeruut menossa että saisin nää syksyn keikkaliput kustannettua. :D ja jep, tuttua touhua bloggerilta tommonen perseily, toivotaan että nyt toimis!

      Poista
  2. Ihana toi ruskakuva kyl! Ala pitää valokuvablogii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti ! huhhuh valokuvablogi kuulostaa niin hienolta että enpä tiedä.. :D en koe olevani tarpeeks idearikas ja hyvä.

      Poista