23. syyskuuta 2012

Life's falling away from me.








Viikonlopun naamasaldo on aika karmaiseva. Lauantain kuvissa jaksoin jopa näyttää ihmiseltä, mutta jokainen kuva jonka otin tänään, oli suhteellisen kamala. Nätein hymyni muistutti lähinnä trollfacea, joten julkaisuun päätyi tän päivän yleisin ilme. Kauhee pullanaama featuring hiuksettomuus, huomataan kaikki ettei se sopis mulle. Päivän ilme johtui lähinnä taas ylimääräisestä ajattelusta jota päätin viimeyönä harjoittaa, oikeesti elämä olis varmaankin helpompaa jos multa jotenkin estettäisiin semmonen ylimääränen ajattelu ja poistettaisiin vaikka joku ohimolohko. Ok toivottavasti niin ei tapahdu, mutta kuitenkin.

Päivät on menny lukiessa kokeisiin, alan olla melkeen ylpeä siitä että saan ainakin psykan alueen kokonaan luettua ! Päässä sit pyöriikin aiheina vaan joku havainnointi, limbinen järjestelmä, työ- ja säilömuisti ym. Lauantaina koitin piristää itteeni ja lähdin käymään Tyyrinvuorella, koska kuvittelin että sieltä olis saanu kivoja ruskakuvia, mutta kuinkas kävikään.. Näkymät oli vähän täyttyneet liikaa havumetsiköllä. Tässä kuitenkin tulos.

ok ekaks näköjään ruokaa joka ei liitykkään ruskaan. :I







Meitsi palailee vielä koulukirjojen ääreen, että mä rakastan näitä koeviikkoja. Kai nää vois olla vähän helpompia jos oppisin opiskelemaan pitkin jaksoa enkä vaan tässä loppuvaiheessa.. Adios amigos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti