24. lokakuuta 2012

Syysloman kohokohta: Billy Talent @ Rytmikorjaamo

Syysloma oli ja meni, ja ehdottomasti kohokohdaksi jäi tietenkin meitsin ja Heinin reissu Seinäjoelle, päätarkotuksena mennä reivaamaan Billy Talentin tahtiin Rytmikorjaamolle. Ekaks junailtiin Jyväskylästä Seinäjoelle, nukuttiin siellä taas sukulaisten luona yömme ja perjantaina suunnattiin Rytmikorjaamon ovien eteen jonottamaan noin kuudeksi tunniksi. Sillon kyllä meinas perse vähän jäätyä ja maha murisi nälästä, mutta oli se sitten sen arvoistakin kun päästiin sisälle ja showtime oli 23:00.

Kampan ja Hempan hampulipumpuli-hetki torstaina, enough said.

Tytöt ennen keikkaa..

... tytöt keikan jälkeen. Oliko ees mahtavaa.

Melkein parituntisen ajan me siellä hypittiin ja laulettiin mukana, pyyhittiin hikeä otsalta ja miltei itkettiin ilosta, niin mahtavaa se oli. Ben oli niiiin mukana ja Ianin hymy, kun bändi palas encoreen lavalle :----))). On ne ihan törkeen mahtavia miehiä ja ihailen niiden intohimoa tuohon touhuun.

tyhjä lava ja taustakangas ♥

Billy Talent @ Rytmikorjaamo 19.10.2012, loved it.
kuva Billy Talentin facebook-sivulta.

Lauantaina palasin Billy Talentin kiertuepaidan ja Green Dayn levypaketin rikkaampana, eihän tuo jälkimmäinen tähän mitenkään liity mutta tulipahan ostettua sekin. Kokonaisuutena reissu oli ihan törkeen kiva ja eturivi on paras, totesinkin paluumatkalla "Jos mä nyt kuolen, niin ainakin kuolen onnellisena". So true, vaikka lauantai-iltana olikin keikkamasiksen vuoro ja hassua se on nytkin ajatella että oltiin oikeesti siellä keikalla. Huhhuh.





Pari päivää kipeillyt Kata kiittää ja kuittaa, taisin vähän kylmettyä siellä keikkajonossa hytistessäni mutta se on ongelmista pienimpiä. Toivottavasti teillä kaikilla oli kiva syysloma / tulee olemaan, jos ei vielä ole ollut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti