3. marraskuuta 2012

You bring out the beast in me.

Vihdoin ja viimein mun kuulumisia taas. Oon ahertanu ihan pirusti koulujuttujen kanssa, hajottanu päätäni ylipäätään kouluun ja eilen lähin tsekkaamaan Kuopion uuden kauppakeskuksen, Matkus Shopping Centerin! Torstaina oli grand opening ja kaikki avajaistarjoukset on sunnuntaihin asti, niiden perässähän siellä piti mennä pyörähtämään.




Ekassa kuvassa mun uusin rakkaus, vitivalkonen Stargazerin meikkivoide Cybershopista. Oon niin onnettoman kalpee, että kaikki markettimeikkivoiteiden vaaleimmatkin sävyt on meitsille liian tummia/oransseja/keltasia, joten tästä lähtien teen aamulla aina pienet cocktailit markettimeikkivoiteista ja tosta valkosesta! Eka kokeilu on ainakin hirmu toimiva. Tokassa kuvassa Fishbonen farkut New Yorkerista, rakastan sitä kauppaa oikeesti. Törkeen kivat housut.





Viimesen viikon naamailut, ai että. Poden pientä naama- ja tukkakriisiä, en tiiä mitä tekisin millekkään just nyt. Tiiän vaan että keväällä värjään tukan taas punaseks, mutta sitä ennen oleva aika on vähän kysymysmerkillä. Vietän iltaa koiran kanssa kaksin, Jannika kävi piristämässä elämää ja huomenna vuorostaan näkee Allua ja Jannikaa kumpaakin. Uuujeeeee, jospa heräisin huomenna ennen puoltapäivää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti