21. marraskuuta 2012

Koeviikon piristysruiske: The Used @ Circus

Oikeasti mun pitäisi vaan nukkua ja päntätä, mutta pakko on päästä tekeen nopee tilannepäivitys. Nyt oon siis turvallisesti taas kotona, pakko myöntää että en kaipaa Helsinkiin taas vähään aikaan. :---D Liian iso kaupunki mulle.


Eilen siis junailin itseni ylläolevan näköisenä Suonenjoelta Helsinkiin, ihmettelin suuren kaupungin vilinää ja ootin että Milkan ja Lotan juna saapuis. Mentiin melkein heti jonottamaan, jonoteltiin ehkä puoltoistatuntia Circuksen edessä kylmästä hytisten kunnet meidät päästettiin sisään. Heti päästiin huonoille paikoille, jostain syystä eturiviin oli menny kaikki pituudella siunatut ihmiset. Ei kiva, mutta myöhemmin meidän paikat kyllä vaihtuikin!

Eka lämppäri, New Deadline, oli yllättävän okei suomalaiseks. Yleisö oli vaan ihan kuollut (meidät mukaanlukien), ja lahnattelu jatkui vielä tokankin lämppärin, Lower Than Atlantiksenkin aikana. Tosin sen aikana tuli pitti, ja siinä meidänkin paikat vaihtu kun käytiin vähän riehumassa. :--D
Ennen The Usedia me saatiin jopa hyvät paikat, mutta kun bändi alotti, niin huhhuh.. Ei kyllä enää ollu kuolleesta yleisöstä tietookaan! Välillä kävi jopa vähän epämukavaks olo kun humalaiset rynni ja töni muita ihmisiä, mutta loppujenlopuks Used oli törkeen hyvä. Todellakin näkemisen arvonen.


♥ ihana nokian kuvanlaatu, nauttikaa näistä!

Nyt oon sit Usedin paitaa ja Bert McCrackenin halausta rikkaampi! Mentiin keikan jälkeen mäkkiin ja eiköhän bändiläisetkin kohta tuu sinne ja pienen hyperventiloinnin ja sönkkäyksen jälkeen sain tosiaan halattua Bertiä, dream came true kun keikalla en välillä nähnyt yhtään mitään sieltä ihmisten seasta. :--D Kamppilahnatuksen jälkeen 4h bussissa Jyväskylään, parin tunnin tauko ja taas pari tuntia bussissa ja nyt oon kotona. Ja onnellinen. :---)


2 kommenttia: