19. marraskuuta 2012

School sucks. And so do you.

Blogiin kirjottelu jää nyt vähän vähälle, yksinkertasesti mun elämässä ei tapahdu yhtään mitään muuta kuin koeviikko ja koulujutut. En ees tajua miten meille voidaan antaa niin paljon tehtäviä äikästä kokeen lisäks.. On alkanu tulla jo ikävä entistä äikänopettajaa jota Yarcceliks kutsuttiin, vaikka sen kursseilla ei sit tehtykään oikein mitään. :---D 
Huomenna lähen just sopivasti karkuun viimestä koulupäivää ennen koeviikkoa, nimittäin The Used soittaa Circuksessa Helsingissä! Kyseessä on "poikien" eka Suomen keikka ja huhuhh toivon vaan että ne on yhtä hyviä livenä kuin albumeillakin. (: Kauan oon jo niiden Suomeentuloa oottanutkin, harmillista vaan että tulevat sitten keskellä viikkoa, tiistaina, vieläpä Helsinkiin asti.. Keskiviikosta taitaa tulla meitsin kannalta hupaisa päivä, edeltävä yö bussissa matkustaen ja aamulla saavun tänne pänttäämään vielä kokeisiin.. :---D Voi olla että keskiviikko-iltana simahdan kaheksalta.
Ens vuoden rahatilanne näyttää jo nyt köyhältä, kaikkien muiden suunnitelmien lisäks Green Day on tulossa kesällä Helsinkiin ja sinne todellakin tieni vie! Toivottavasti Provinssiin tai Ruissiinkin saataisin jotain hyviä esiintyjiä niin tulis oikee keikkakesä. :--) Samaan aikaanhan Tuskassa on Asking Alexandria ja keväällä Black Veil Brides on tulossa tänne, mutta saa nähä, pakko varmaankin koittaa säästellä rahoja.. 

Kohta on joulu mut ekaks koeviikko, pakko palata kirjojen ääreen! Kiireiltäni koitan joskus kirjoittaa taaas.

© tumblr

tän tahtiin meitsi siis huomenna aikoo reivata:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti