30. tammikuuta 2013

We live our lives like we're ready to die.

Vihdoinkin mulla on aikaa kirjoittaa jotain, oon viimesen viikon harrastanut lähikontaktia lähinnä koulukirjojen kanssa.. Mun puolesta koeviikot vois kieltää laissa. Viimeviikon perjantaina oli enkku, huonosti valmistautuneena en todellakaan loistanut siinä. Viikonlopun yhteiskuntaoppia lukeneena menin maanantaina kokeeseen lähinnä sillä asenteella, että jos koe näyttää vaikealta, vien sen suoraan uusintaan. En stressannut yhtään, mutta luvallisen lunttilapun ansiosta se koe saattoikin mennä parhaiten koko koeviikolta.. Eheh.
Tiistain matikan kokeeseen menin jälleen huonosti valmistautuneena ja se näkyi, puolentoista tunnin laskemisen jälkeen tajusin että en tuu saamaan tästä kiitettävää ja vedin rastit tehtävien päälle. Matikka on yksi niistä aineista joissa en tyydy seiskaan tai kasiin, koska hei, niitä arvosanoja sain pitkästä matikastakin. Lyhyessä on pakko pystyä parempaan. Tänään oli saksan koe, taas kerran (...) huonolla valmistautumisella mutta ei se nyt ihan penkin alle mennyt. Ich komme, wenn das Wetter schön ist ja sitä rataa.

Nyt koittaa muutama välipäivä kokeista, huomenna harjoitellaan koko päivä vanhojentansseja ja iltapäivällä meen vaihdattamaan linssit silmälaseihin. Perjantai mulla on vapaata, mutta taidan aamupäivällä valmistautua edes psykologian kokeeseen hyvin ja iltapäivällä pitää lähtee Jyväskylään hakemaan vanhojentanssimekkoa ompelijalta. Viikonloppu meneekin sit lukiessa. ♥

kata ja muokkaus vähän innostui.. hehe 

Viime lauantaina mulla olikin herätys kuudelta soimassa, piti olla yhdeksältä Jyväskylässä sovittamassa mekkoa. Ajattelin, että koltun ulkonäön julkistan vasta lähempänä, ellen jopa vasta vanhojentanssien jälkeen. Menetin rahojani myös monen kympin edestä kosmetiikkahärpäkkeisiin, ostin vähän kaikkea mitä vanhojenmeikissä voisi tarvita. Luomivärejä, meikkivoiteen ja siveltimiä, sekä elämäni ensimmäiset huulenrajauskynän ja poskipunan!


kaupassa taisin unohtaa miten vaalea todella oonkaan, ajattelin kokeilla Fit Me-peitevoiteen vaaleinta sävyä mutta..
turhaksi osoittautui tuo ostos :)))



 Maybellinen Superstay 10h-huulikiilto on myös uusi ostos, kerran koekäytetty ja jännäksi esittäytynyt. Pohjustuksen päällä aika tumma, mutta toisaalta kivaa vaihtelua. Pitää nyt vielä katsella, että uskallanko ihan niin hurjaksi vanhojentansseissa ruveta.. nössö.

Loppuun Bring Me The Horizonin uusi single, täytyy myöntää että kyllä iskee. 
Toivottavasti uusi albumi on yhtä mahtava! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti