19. lokakuuta 2011

Läskejä kissoja, Hello Kittyä ja trolololotanssia.

Ojdå.

Palasin tänään kotiin, synkkänä ja väsyneenä mutta tavallaan onnellisena. Onnellista oli asiassa se, että Ukissa oli ihan kamalan kivaa ja joulu on kohta. c:

Perjantaina istuin 4½ tuntia junassa ja ihmettelin kun junassa oli mies joka kuulosti ihan Frankille. Puhui englantia ja kikattikin vielä. Harmi etten nähnyt sitä. Turun asemalla jouduin odottamaan hetkisen, kunnes Elina tuli hakemaan mua ja jälleennäkeminen oli taas aika iloinen ! ♥ 



Lauantai-aamuna meidän bussi Turkuun lähti 06.35, kahden tunnin yöunilla oli hyvä lähteä. :D Toivottavasti muut ihmiset ei häiriintyneet meidän takapenkin jutuista.. Laivaan päästyämme ja tavarat hyttiin vietyämme lähdimme ala carté-aamiaiselle ja kiertelemään laivaa, pelattiin rahojamme jossain tyhmässä pelissä josta oltais haluttu pehmolelu ja sit me syötiin Pezejä !! Illalla esiintyi Anna Abreu, jolle me kyllä lähinnä naureskeltiin. Vielä enemmän naurettiin niille ihmisille ketä tanssilattialla heilui, mutta oli siellä kuitenkin ihan kiva kitaristi... c:

6.30



...mä sentään yritin !





pullasorsa.jpg

♥ hienoimmat korvikset ikinä !

stockholm

meidän piti ostaa tälläne tuliainen samille..

pääsin taas elementtiini !




5 tunnin ahtaiden yöunien samassa sängyssä ja vammanneen laivaherätyksen jälkeen me oltiin taas Turussa, törkeän väsyneinä ja kuolleina mutta elossa kuitenkin. Vietettiin aamua jossain aika randompaikassa, jossa kumpikin meinasi nukahtaa pystyyn elävää esittäessään. Hajottiin me aina välillä kuitenkin erään miehen naurulle... :D Loppupäivä meni aika koomassa kun Ukiin päästiin, taidettiin nukkua päikkärit ja lähteä illalla lenkille. 

En olisi ikinä ennen ehkä uskonut meneväni joskus Ukissa kouluun, mutta niimpä kuitenkin kävi ! Siellä mä vietin 2 päivää yläasteella Elinan kanssa, kuunnellen "Kuka toi on ?" "Kenen kans Elina menee ?"-juttuja ja keräten ilmeisesti katseita. :D Pakko myöntää että kyllä mä siellä olisin voinut vielä olla, mutta sittenhän mun oma syysloma olis menny ihan hukkaan tunneilla ollessa. 

koulukata + kouluelu !

♥ mun taiteilijataidot...
Maanantai-iltana käytiin taas lenkillä, jonka piti ehkä olla piristävä tai jotain, mutta saatiinkin jäätävä vitutus seuraksemme. Onneksi Sami pelasti tilanteen ja loppujenlopukshan me ajettiin kettua karkuun sen Skyteamilla 3 päällä. :D 

Tiistaina Elina kävi laulamassa jonkun laulun kouluhommassa ja illalla eksyttiin taas Samin seuraan, istuttiin iltaa pienessä crack-mökissä ja puhuttiin Bratzeista. Ja näytettiin äärimmäisen tyhmille. Mutta on siitä siltikin pakko jakaa joku kuva, naurettiin Elinan kanssa niiiin paljon liikaa näille. 


Sami on kaunis.

Tänäaamuna Elina lähti kouluun ja mä lähdin bussilla Turkuun josta taas junalla Pieksämäelle ja sit tänne. Haikeat tunnelmat, mutta jäi taas niin paljon superkivoja muistoja ettei mitään rajaa ! Joulua täs sit odotelles. :')

Aivot hölskyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti