19. marraskuuta 2011

Toisille syvyys tärkeintä on, toiset taas taitaa pintaliidon.

Tää viikko on mennyt vähän niin ja näin, kerkesin vittuuntua muutamaan otteeseen mutta olin myös ihan onnesta soikeena. Tällä hetkellä oon vähän siltä ja väliltä. Keksin miljoona kysymystä, joihin haluaisin vastauksen, mutta niitä ei ole. Ei ainakaan ellen etsi niitä. 


Kirjoitin tänään rakkaalle joulupukille, eli vein suomeksi sanottuna lahjalistan jääkaapin oveen. Toivon tietysti saavani kaiken noista, mitä haluan, mutta varma en voi olla. Ainakin Photoshop Elements ja MCR-kamat ois ehkä parhainta saada, mulla kun ei ole tällä koneella mitään kuvankäsittelyhojelmaa Paintin lisäksi.. köh. Lisäksi jouduin kirjottamaan listalle uudet kuulokkeet, koska onnistuin jotenkin kusemaan omani ja toisesta kuulokkeesta ei kuulu enää mitään. Ne oli söpöt kuulokkeet, R.I.P. ♥ Tänä vuonna en ees lisänny listalle perinteisiä hajuvesiä ja villasukkia, enköhän pärjää näillä villasukilla ja hajuvesiäkin on muutama. <:

Todellisuudessa mulla ei ole taas viikonloppua ollenkaan, sillä tänään meillä oli koulua ja huomenna on taas töihin meno kuudeksi... En osaa herätä taaskaan. Koulupäivä siksi, että saadaan joku ylimääränen lomapäivä talvella tai jotain. 
Meillä oli työpajoja ja itse menin kuvis-työpajaan, maalattiin siellä semmonen 9 metriä pitkä "taulu" ! :D Se oli ihan kivaa, mutta vielä kivempaa oli kun oli "ohjelmalliset iltamat", jossa oli kaikkia ohjelmanumeroita ja eniten tuli kyllä naurettua tanssityöpajan puoliksi unohtuneen tanssin lisäksi sille, kun opettajat improvisoi lavalla meidän teatteri-ilmaisun ryhmälle tuttua liftari-harjoitusta. :''''D Siinä siis on auto, jossa on 4 istumapaikkaa, ja aina kun liftari tulee, se päästetään takapenkille ja aina siirrytään eteenpäin rattia kohti niin, että ratista lähdetään odottamaan omaa liftausvuoroa. Liftarilla sitten on joku omakeksimä juttu, ja muiden autossaolijoiden täytyy myös eläytyä siihen, esimerkiksi historian ja yhteiskuntaopin opettajamme tuli autoon kamalassa syyhyssä ja kaikkihan ne sitten raivon vallassa rapsuttelivat itseään ja toisiaan. :D Fysiikan ja lyhyen matikan opettajamme taas autoon tullessaan otti "kiikarit" esiin ja rupesi etsimään karanneita lukiolaisia, ja pian kaikilla opettajilla autossa oli suuretsinnät käynnissä. Naurettiin ihan liikaa, en olis uskonu että ne tylsimykset osais eläytyä noin hyvin !
kerrankin omistin aamulla aikaa.
Huomenna tosiaan on taas lähtö töihin, odotan ihan innolla ens viikonloppua kun ei oo töitä vaan kokeisiinlukua.. Saa sentään nukkua enemmän kun 5 tuntia. ♥ Ai niin, perjantaina oli koulukuvaus. Voin kertoa jo valmiiksi, että kusin ne kuten tavallista, ehkä näytän sitten kun saadaan ne. :) 

Ps. Teitä lukijoita on jo aika paljon, jeee ! <: Oon miettiny josko saisin joskus kuvattua jonkun videon siitä kun soitan/laulan, kiinnostaisikohan ketään ? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti