16. tammikuuta 2012

Talvitunnelmia ja täytepostailua.

Viimeaikoina Satulateatterin näytelmäharjotukset on vieneet multa suuren osan ajasta, ja seuraavan 2 viikon aikana mulla taitaa olla 2 päivää niin, ettei olis mitään siihen liittyvää.. Nice. (: Osittain sen takia postaaminenkin on jäänyt, osittain oman laiskuuden ja ideattomuuden takia. 


Viime päivien aikana tännekin on tuiskuttanut lunta tälleen vähä enemmänkin, epäilen kyllä että se sulaa taas pian pois. Lumi on kivaa kuvien kannalta, mutta se vaihe kun sitä sataa vaakasuoraan sillon kun sun pitäis kävellä 3 km kouluun... Se ei ole kivaa. Talvella muutenkin mun kuvausinnostus häipyy jonnekin lämpimien vilttien alle, se ei tykkää yhtään ulkoilman harmaudesta ja tylsyydestä ja huonoista säistä. 

Mun kirjotusinnostus taitaa kanssa pakoilla jossain, ei jotenki tää tekstin tuottaminen onnistu mitenkään. Lauantaina ja sunnuntaina oli kumpinakin 4 tunnin näytelmäharjotukset, vihdoinki meidän osuus siinä rupee onnistumaan, onhan se aikaki ku eka esitys on torstaina. :D Tehdään siis lukion Satulateatterissa näytelmää Ronja Ryövärintytär ja itse näyttelen yhtä kakkiaisista. :'D Unelmarooli, eiku. 


Mun on pakko itkeä puhelimeni kohtaloa täällä, vaikka ei se täysin hajalla vielä ole. Taitaa olla siltikin uuden hankkiminen kohta ajankohtasta, kun toi jumitti viimeks eilen sen 15 minuuttia ihan tyhjästä, viestejä ei pysty poistamaan ilman että se jumii, se tekee joskus sitä että ei hälytä puheluista ollenkaan vaan huomaan vasta myöhään et oon saanu puhelun vaikka puhelin oli taskus ym. Jotenkin kosketusnäyttö-älypuhelin houkuttelis, mutta luulen että en osais kuitenkaan käyttää sitä ja rikkoisin sen. :D Jos jollain on suositella jotain kivaa puhelinta tälläselle tekniikan ihmelapselle, saa vapaasti ehdottaa tai kertoa kokemuksiaan ! 



Nyt taitaa olla kouluhommien aika, ja voisin aktivoitua tekemään vielä muutakin tänään. Adios (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti