26. helmikuuta 2013

Kädet osuu maahan ja ensimmäinen ajatus on olla nousematta enää koskaan.

Lauantaina oltiin porukoiden kanssa Kuopiossa syömässä ja tottakai oli pakko päästä pyörähtämään kaupoissakin siinä samalla. Ostoskassiin ei monta tuotetta tietään löytänyt, mutta sitäkin kivempia ostoksia tulikin tehtyä. Intersportista mukaan tarttui talvitakin sijaan uusi pipo, Sokoksen hiuspuolelta nappasin pitkän pohdinnan jälkeen Tigin Colour Goddess-tuotesarjan shampoon ja hoitsikan seuraavaa tukkaa ajatellen ja samoin Sokokselta löysin ihan sattumalta kengät. En tosiaan ollut kenkiä etsimässä, mutta kenkähyllyjen ohi kävellessäni näin niitit ja remmit ja suht-halvan hinnan ja no... Tässä sitä ollaan. :-D

kännykkäkuvat on pop kun kamerassa ei oo akkua ♥


katsokaa!! en tiiä oonko ainut jonka mielestä ne on ihanat. 

Syömässä käytiin Huviretkessä, meitsi halus lehtipihvin lisukkeineen ja jälkiruoaksi tilasin jonkun suklaafondantin. Oli kyllä hyvää ja ihan piristävää syödä ulkona jotain muutakin kuin heseruokaa! Pitäis ehkä harrastaa ravintoloita useammin kun kerran parissa vuodessa jos rahatilanne sen sallisi. Rahoista tulikin mieleen, meitsi näkee lauantaina otsikossakin laulelevan Pariisin Kevään! Huisia, oon odottanutkin että millon jätkät tulis lähemmäs näitä perämetsiä. 



Koulu imee musta taas kaikki mehut, luetteloitiin tänään koulussa kaikkia koulujuttuja, jotka pitäisi tässä kuukauden sisään tehdä. Mulla sieltä löytyy muun muassa yksi itsenäinen matikankurssi, yksi ruotsin essee, 2-3 portfoliotyötä enkkuun, 5 hissan esseetä, äikkään ja enkkuun luettavat kirjat.. Helvetti soikoon, saa nähdä miten tuun taas selviytymään. :-D Ens viikon hiihtolomasuunnitelmat on kyllä selvät: koulujuttuja, hieronta ja ratsastusta. Jippii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti