24. helmikuuta 2013

Prinsessapäivät osa 2

No niin ja jatkoa seuraa edelliseen postaukseen. Ala-asteen tanssien jälkeen meillä oli about puolentoistatunnin tauko, jolloin käytiin syömässä ja loppuaikakin vaan hujahti johonkin, pian tanssittiin jo yläasteelle ja lukiolle. Tää esitys jännitti enemmän kuin eka esitys, koska nyt katsomassa oli niin paljon tuttuja naamoja ja virheetkin olis tullu huomattua varmasti paremmin. Mutta ei, taaskin tanssit meni ihan nappiin.

tästä näkee meitsin kampausta toiseltakin puolelta, itse tykkäsin!
Ja taas tanssien jälkeen me vaan syötiin.. :--D Oltiin tilattu Piilopirtistä kahta erilaista salaattia ja patonkeja, oli ihan törkeen hyvää! Taas pari tuntia meni toisten hiuksia laittaessa, kaverikuvia ottaessa ja jotain turhaa tehdessä. Sit viimesen kerran mekot päälle ja meikit kuntoon ja iltaesitykseen. Jostain syystä mua ei jännittänyt enää yhtään, ja sen huomasi kyllä kostautuvan, kun meinasin jo avaustanssissa vetää omia dancemooveja ison yleisön edessä. :D Vikat tanssit meni jo suhteellisen rennosti ja välillä muistin jopa hymyillä. Silloin kun Kata keskittyy, ei todellakaan hymyillä! Viimeisten tanssien jälkeen kuvia, helpotuksen huokaus, mekot pois ja siivoamaan josta sitten kodin kautta jatkoille. 






Rautalammin lukion wanhat 2013 + tirkistelijäpoitsu helmoissa



asiallisesti...

... ja ei niin asiallisesti. ♥
Huikee päivä se oli mutta en ehkä ihan heti haluis toista samanlaista, liikaa stressiä sun muuta! Hyvät muistot siitä ainakin jäi, videonkin merkeissä (jonka pitäis toimia kun hetken odottaa..). :---)



wanhojentanssit2013 from mypartypoison on Vimeo.

4 kommenttia:

  1. aika tyylikkäästi lähen tossa call me mayben yhdessä kohdassa väärään suuntaan pyörimään :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha en oo koskaan ees huomannu! :--DDD no ei mutta hienosti sääki opit noi tanssit kuitenki <;

      Poista
  2. tuo sun kampauksesi oli kyllä aivan upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos huisisti! tykkäsin siitä itekkin, kampaaja kyllä onnistu tehtävässään. :)

      Poista