17. helmikuuta 2013

Prinsessapäivät osa 1


Meitsin prinsessapäivä eli siis Vanhojentanssit on ohi nyt ja jatkoistakin on selvitty, joten on aika tulla päivittämään kuulumiset bloginkin puolelle. Koko kulunut viikko on ollut yhtä sähläystä ja tehtävää on ollut ihan hurjasti, keskiviikkona järjestettiin abeille potkijaiset joista tulikin aika huisisti kehuja! Teemana oli Abigaala, ja meitsi oli nakitettu ottamaan gaalakuvat ja laittamaan ruokaa. Illalla kun vihdoinkin päästiin kotiin, sen jälkeen kun oltiin oltu 12 tuntia koululla, kaikki unohti koulujutut ja suunnilleen kaatui sänkyyn. 


Torstaina oli kokeidenpalautus ja penkkarit, abit heitteli pahoja karkkeja ja alettiin pikkuhiljaa tajuamaan, että me tanssitaan oikeesti Wanhat. Kenraaliharjotuksissa tanssittiin ekaa kertaa mekot päällä, ja tottakai monilla tuli vaikka minkälaista ongelmaa. Oli liian pitkää mekkoa, liian lyhyttä mekkoa, liian korkeita korkkareita ja kaikkea mahdollista. Itsekin astuin muutaman kerran vannehameen päälle, mutta keksinkin sitten perjantaina nostaa sen niin ylös, ettei vahinko toistunut enää. Illalla kaikki mahdollinen valmiiksi ja nukkumaan levottomasti perjantaita odottaen. 


Perjantaina aamulla ensiksi syömään, suihkuun, pohjameikki ja sit kampaajalle. Tiistaina värjätty tukka ja silloin suunniteltu koekampaus auttoi huisisti, pääsin kampaajalta yhdeksän maissa ja sitten väkertämään silmä- ja huulimeikin kanssa. Kellon ollessa kymmenen meitsi lähtikin koulua päin, pukemaan mekkoa ja jännittämään ekaa esitystä. 

aika osuvasti löysin kaulakoruun sopivat plugitkin, kiitos Crazy Factoryn.

 Ja voin heti kertoa, että ei, pareja ei ollut kuin seitsemän. Ihmeellisiä nynnyjä meidän luokalla.. no ei vaines. Eka esitys tanssittiin ala-asteelaisille, ja kun ennen esitystä jännitti ihan kauheasti, haihtui se yleisön edessä savuna ilmaan. Ajattelin vaan lähinnä, että täähän onkin ihan kivaa ja kyllä mä muistan miten nää tanssit menee, enkä kyllä mokannutkaan. Omassa tanssissa lapset oli ihan innoissaan kun heiteltiin seteleitä lattialle ja tanssittiin Gangnam Stylen tahtiin, yleisötanssissa ne tulikin sit kyselemään että heittelittekö oikeita seteleitä. 

Kuvat taitaa kertoa paremmin tansseista:

 © Kaisa





"mun sy-sy-sydämestä puuttuu palanen ja uu-uu se on sun näköinen"


rahaaaa palaaaa!
 Voisin koittaa väkertää jonkinlaista videota tän toiseen osaan kuvien kaveriks. 
Sitä sitten koulujuttujen lisäks työstämään.. Ihana arki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti